Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна мандрівка неперевершеною Швейцарією

"Мрії збуваються разом з "Аккорд-Тур""

Відгук туриста Аккорд тур Oksana Heylo (Полтава) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 12 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Швейцарський вікенд   Цюріх, Берн, Люцерн + Мюнхен та Відень

Від імені активних мандрівників з м. Полтави хочеться щиро подякувати туристичному оператору "Аккорд-Тур" за можливість здійснення наших туристичних мрій! Особливі слова подяки висловлюємо менеджеру компанії Вікторії Вдовиченко - професіоналу своєї справи, доброзичливій, щирій, порядній людині. Пані Вікторія допомогла нам у підборі туру, постійно була з нами на зв'язку по програмі туру, оперативно і толерантно вирішувала всі організаційні питання при бронюванні туру (і індивідуальні в тому числі), багато в чому йшла назустріч нашим мандрівникам. А оскільки підготовка до туру була чіткою і злагодженою, відповідно і мандрівка була організована на високому рівні!

Комфортабельний автобус, водії-професіонали - Степан та Ігор, а також чудова та енергійна супроводжуюча нашої групи Ірина Кашина - з перших хвилин обіцяли нам незабутні враження, комфорт та безпеку під час подорожі. І наші сподівання виправдалися і навіть перевершили себе на всі 200%. Все було продумано до дрібниць: перетин кордону, оглядові екскурсії та цікаві розповіді гідів, мальовничі міста і містечка, ночівлі в колоритних готелях (особливо незабутній готель Belmont з видом на Австрійські Альпи в м. Імст, Австрія), ситні сніданки.

Завдяки професійній команді "Аккорд-Тур" ми познайомилися з двома неперевершиними країнами - Швейцарією та Австрію, поринули в тамтешній колорит, побачили всю незрівнянну красу Альпійських високогірь та за такий короткий час встигли закохатися в ці дивні місця (час мандрівки пролетів дуже швидко).

Від імені нашої Полтавської групи мандрівників дякуємо за чудові, незабутні, позитивні враження від поїздки. Щиро бажаємо команді "Аккорду" процвітання, натхнення, вдячних туристів та завжди відкритих кордонів для нескінченних мандрівок!!!!

Інші відгуки Oksana Heylo

Календарь 17.07.2023 - відгук на тур Фіорди Півночі!!!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури