Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Одинадцята подорож з Аккорд-тур

"Не все так добре, як здавалося"

Відгук туриста Аккорд тур Inna Shevchenko (Дніпро) на тур
Поїздка: 23 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

ВІДГУК НА ТУР «ДУШЕВНЫЙ УИКЕНД» 23.10 – 26.10.2022 р.

На жаль, мій відгук буде негативний. Спочатку про позитивне. Готелі у турі дуже пристойні, мають гарне розташування. Гіди у країнах – професіонали, культурні та коректні. Автобус нормальний, чого не скажеш про водіїв: вони інколи їхали на червоне світло, у Будапешті розверталися так, що подряпали борт автобуса – і це тільки те, що я побачила.

Стосовно керівника групи Анастасії я маю суперечливі враження. На початку туру вона була ввічлива, вирішувала питання та намагалася догодити кожному туристу. Але у останній день туру стала дуже знервована, при виникненні складних ситуацій відповідала, що не знає як цю проблему вирішити (про це, сподіваюся, напишуть туристи, яких це стосувалося безпосередньо).

Я хочу обмалювати свою проблему. Я мандрувала з дитиною 11 років. При виборі саме цього туру для нас було дуже важливо, що є можливість вийти з автобусу біля міста Мукачевого. У інфолисті був указаний КПП Лужанка. На протязі всього туру я неодноразово нагадувала Анастасії про важливість для нас перетнути кордон саме в цьому місті, так як ми зараз мешкаємо у м. Берегово (це 6 км від Лужанки). Там нас мав зустрічати мій чоловік. Анастасія відповідала, що після кордону автобус зупиниться на заправці ОККО.

Після екскурсії у м. Егер плани Анастасії раптово змінилися: вона повідомила водіям, що треба їхати через Чоп. Але я про це дізналася випадково, бо знаходилася неподалік. На моє схвильоване питання: «Невже ми їдемо через Чоп, ви ж обіцяли Лужанку?» - Анастасія брутально, не дивлячись в очі, відповіла, що вона не повинна підлаштовуватися під двох туристів, бо в неї в автобусі їх 33. На захист керівниці став водій, той, що старший. Залізним підвищеним тоном кинув у мою адресу: «Та чи вам не однаково, який буде КПП?». Я відповіла, що неоднаково, бо живу в 6 км від Лужанки. На що він нахабно сказав: «Які до нас претензії? Ми можемо змінювати локацію на протязі туру!». Я була вимушена телефонувати чоловікові, щоб він терміново їхав зустрічати нас до Чопа (а це 130 км в обох напрямках, серед ночі). Їхня «зміна локації» вартувала нашій сім’ї трьох годин часу, 600 грн та багатьох нервових клітин.

Тепер трохи про претензії. Щодо водіїв – я їх озвучила вище.

Анастасіє! Чи відомо Вам, що «клієнт завжди правий»? Що у турі важлива кожна людина та її комфорт? Чи важко Вам було особисто (!) повідомити мені, що змінилися обставини, а також вибачитися за таку прикру незручність? Адже, Анастасіє, Ви добре знали, як для мене це важливо! Слів вибачення я так і не почула ні від водіїв, ні від керівника. Невже ці слова такі коштовні?

Пару слів про анкетування наприкінці туру. Я поставила гарні оцінки, незважаючи на деякі недоліки (інформація про країни та міста була вкрай стисла, обіцяний фільм «Сісі» ми так і не подивилися, бо «чомусь» у наявності була тільки друга частина. Крім того, Анастасія не наполягла, щоб туристка з явними ознаками ГРВІ, наділа захисну маску…). Анкети не були анонімними, є можливість перевірити, які оцінки я поставила, що свідчить про толерантність з мого боку.

Протягом туру я неодноразово чула негативні вислови у бік керівника від інших туристів, але поки негатив не стосувався мене особисто, я намагалася бути об’єктивною.

PS Моя перша подорож із «Аккорд-тур» відбулась у 2006 р. Ця була одинадцятою. Дуже прикро, що все змінюється на гірше…
Реклама
Відгуки про інші тури