Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур для першого знайомства з Прагою та Віднем

"Відчути атмосферу вечірнього Відня, скуштувати неперевершені страви, милуючись берегами Праги, прогулятись вздовж чарівних краєвидів Дунаю - все це є можливим у турі "Любовне зізнання: Відень і Прага""

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Дніпро) на тур
Поїздка: 23 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любовне зізнання: Відень + Прага!

Нещодавно повернулися з туру "Любовне зізнання: Відень та Прага", гарно відпочили та отримали незабутні враження.

Дуже сподобався вибір готелю в Празі - комфортні, світлі номери з холодильником та гарним видом. В номері було тепло і затишно, на рецепції була можливість розміняти кошти. Готель знаходиться поряд з магазином та трамвайною зупинкою, що дає можливість самостійно доїхати до міста у будь-який зручний вам час.

Оглядова екскурсія була насичена цікавими фактами. Всім надано було час загадати бажання на мосту. Окремо хочу подякувати гіду, який супроводжував туристів на кораблі по Влтаві. Всім рекомендую під час першого візиту вибрати цю екскурсію, на кораблі вас смачно нагодують (шведський стіл), дадуть спробувати на вибір бехеровку, сік або вино (або навіть всі три нопої одразу). Буде можливість побачити будівлі на набережній Праги. Ми отримали задоволення!

Екскурсія "Тіні старого міста" - проходить у вечірній час, більше цікава буде діткам. Прага вночі особливо гарна.

Найбільше сподобалася вечірня оглядова екскурсія у Відні. У цей час місто має свій чарівний шарм, величні будівлі підсвічені та вражають своїми розмірами. Під цікаві розповіді хочеться гуляти по Відню до ранку. Робота гіда була на висоті.

Також запам'яталася екскурсія у долину Вахау. Дуже гарні краєвиди, природа. Була можливість спробувати в магазині абрикосовий лікер. Мені хотілося ще більше часу провести у такому гарному місці, тому можна збільшити час цієї екскурсії та їхати на цілий день.

В Угорщині найкращим завершенням туру була дегустація вин та смачний гуляш в Егері.

Особливо хочу подякувати нашому гіду Надії Ковбаснюк. Завжди була на зв'язку (що дуже важливо у незнайомих містах), відповідала на сотню наших питань, надавала впевненність та підтримку. Дякую! Дуже приємно відчувати, що можна звернутися за допомогою у будь-який час та отримати необхідну інформацію.

З побажань щодо покращення туру:

В перший день, нажаль дуже довго проходили кордон, тому не було часу на екскурсію у Брно. Таким чином весь день був у дорозі, без вражень, дуже виснажливий. Було б добре переглянути маршрут 1 дня, щоб незалежно від часу проходження кордону провести екскурсію (наприклад у Польші) та вже потім заселитися у готель.

Знайти готель ближче до Відня, щоб була можливість самостійно добиратися громадським транспортом.

Додати дегустацію вин до екскурсії у Вахау (наприклад як в Егері).

Дякую!
Реклама
Відгуки про інші тури