Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша і остання подорож з Аккордтуром

"У Європі люди подорожують у 90 років, з Аккордом можуть подорожувати тільки здоров'я і молоді."

Відгук туриста Аккорд тур Ганна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 листопада 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2022
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Нікому не рекомендую. Перша та остання поїздка з Аккорд туром. Основна претензія - відсутність або свідомо неправдива інформація.

1. Аккорд тур дає свідомо неправдиву інформацію. Підтверджує тур на 9 днів, ви сплачуєте і за 2 дні до виїзду вас ставлять перед фактом, що є тур тільки на 6 днів. І так весь автобус. Тур "Без нічних переїздів" по логістиці ніяк не мог бути, тому в нас було фактично 3 нічних переїзди, тобто нас селили в готель о 4-5 ранку, спали ми по 2 - 4 години. При цьому ніяких відхилень у вигляді пробок, митниці не було. Все йшло по плану, по їх плану, про який вони нам не повідомили. Супроводжуюча нас же й звинуватила, мол, сами обрали такий тур. Але ми обирали НЕ ТАКИЙ тур, бо я знала, що не витримаю по здоров'ю нічні переїзди.  

2. Супроводжуюча у турі - Ольга Єфімець: непрофесійна, конфліктна, ігнорувала прохання від туристів, брехала про строки, не знаходила спільної мови з водіями, які робили їй все назло, а страждали ми. Крім того, по хамські поводила себе з жіночками 60+, потім підбурювала половину автобуса проти них. Я такого "цирку" ще не бачила. Є відео як вона кричить на жінок, бо вони висловили невдоволення автобусом і нічними переїздами.  

3. Автобус: це просто жах. Він не призначений для дальних поїздок, а тим паче нічних. Ми або роздягалися до трусів, коли включали пічку. Або одягали навіть рукавички та шапки. Для переключення пічки треба було шукати паркінг, бо вони це робили ззовнв десьі. Крісла жорсткі, якщо ви не карлик, то ноги діти нікуди, розкласти крісло не можливо, бо там також чиїсь ноги. Скло лобове не розпотівало, водій ганчіркою протирав перед собою. Телевізор не працював, то не було звуку, то відставання картинки від звуку то розтягнутий кадр, що видно 1/4 картинки. Світло та вентиляція над кріслами не працювала.

4. Водії: були з перегаром, конфліктували з Ольгою  і назло їй робили (правда вона їх реально діставала тупим керуванням). Однієї ночі ми їхали у туман, було дуже страшно, бо видімвсть була нульова. Також є відеофіксація як один водій іншому скаржиться що нічого не бачить. А на борту 50 пасажирів. Слава богу, все обійшлося. А другої ночі подій заснув за кермом. Туристка бачила що з ним щось не те в слідкувала. І коли в нього повисла голова, вона заорала і тим спасла всіх нас. Водій тут же позвав напарника і сам це йому сказав.   Супроводжуюча Ольга при цьому навіть не проснулася.

Водії запізнюватися, не знали маршруту, довго шукали готелі. Але казали що то не їх вина, а що то Ольга постійно щось не так координує.  

5. Сам тур настільки насичений, що перебор. Нічого не запам'ятовується. В туалет та поїсти ніколи. Ми бігали і на ходу запхали в себе ковбасу, що привезли ще з України. Організованих місць для їди не було, в супермаркетах не було часу. Додому нічого з сувенирів або вина та сиру не купили.

6. Час приїзду до Львова стояв 23. Люди купили квитки.. По дорозі стало ясно що не встигаємо, купили інші квитки на останні рейси. Але і на них не встигли. Пропали всі квитки. Прийшлося знімати хостели і чекати потягів на слідуючий день. Супроводжуюча Ольга це все знала, але не казала. Ми ніяк не встигали, тільки якщо не їхати на дегустацію вин, на яку хотіло їхати 7 людей з 50. Всіх інших просто висадили посеред ночі в холодному місті. Ми просили пропустити цю "екскурсію" щоб встигнути на потяги. Але там вона має свої "плюшки " і вона зробила все по своєму.

7. На наші жалоби турагенти все це передавали Аккорд Туру. Але від цього нічого не змінилося. Тільки протерли лобове скло від комах (ми просили три дні) і одну ніч працювала нормально пічка. Потім знов те саме. . Як сказала сама Ольга, Аккордтур монополісти і на людей їм начхати, і на ваші скарги також. Знайдуться задоволені і напишуть "суперовв" відгуки.  

8. Якщо вам до 40, у вас немає проблем зі здоров'ям, особливо з суставами, набряками, шлунками, сечовим міхуром, то можете їхати у цей ското - тур.  

9. Із плюсів: сама Італія шикарна! Дуже пощастило з погодою. І були дуже круті гіди на місцях, завдяки яким отримали цікаву інформацію. Особливо сподобалися Айгуль, Анна, Антоніна та у Римі оглядова (не пам'ятаю ім'я)
Реклама
Відгуки про інші тури