Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя сама неприємна подорож від 06 листопада 2022р

"Сама неприємна подорож через НІЧНІ переїзди, хоча тур купувала без нічних переїздів. Всі гарні спогади зіпсовані організаторами та їх керівником."

Відгук туриста Аккорд тур Наталя  (Одеса) на тур
Поїздка: 06 листопада 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2022
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Так все почалось весело і нам із сестрою попались місця в автобусі зразу за водієм, а ми зростом по 170 см і ноги було не зручно розмістити на що наш керівник Ольга Єфімець запевнила що це супер класні місця з великим кругозором. Так коли ми проїздили Словенію дійсно вид був чудовий, але дуже хотілося почути від нашого гіда інформацію про місця де ми приїздили. Їй було ніколи, бо основне чим вона займалась - це збір коштів на платні екскурсії. Ми просили включити аудіозаписи про міста та країни по маршруту та нам кілька раз включали фільми з поганим зображенням та звуком, нічого не зрозуміло.

Найкращий готель був в Будапешті і по комфорту і по сніданку. Інші були в Італії, але дуже віддалені від маршруту. Один раз групу розділи і о 2 годині ночі водії майже годину блудили в пошуках іншого готелю. Сніданки по типу кави брейк. Наш гід сказала що це італійський менталітет виражається в скупості. Можливо туристам потрібно розписувати на який сніданок розраховувати по обсягу та в ціновій політиці.

Організація на 2 по п'ятибальній системі. Відпочинок в готелях по 2-3 години, а потім насичені, але дуже короткі екскурсії з місцевими гідами. В цілому гіди дуже професійно розповідали про свої міста історію архітектуру, особливо запамяталась Антоніна, Анна, Ярослава, Юліанна.

Єдинне що сподобалось це екскурсіії та неймовірна красота.

Водії відстоювались по 9 годин Як виявилось для того, щоб перевозити нас ВНОЧІ, тоді як тур був без нічних переїздів. Останній переїзд із Венеції до Будапешту був надто важким 700 км вночі і для нас і для водіїв. Виїхали о 20 год. та приїхали до Будапешту о 5 год. ранку. Мої ноги вже не витримували такого навантаження, почались судороги і я сповзла на пол між сидінням, щоб хоч трохи полегшало. Та коли це побачила Ольга почала на мене кричати - *встала, сіла*, замість того щоб запитати як моє здоров'я чи потрібна медична допомога. Так навіть до тварин не відносяться.

Ольга Єфімець постійно конфліктувала з туристами, погрожували скласти акт та висадити їх. Також були суперечки з водіями, Ольга не дозволяла їм вмикати опалення в салоні тоді, як всі волали від холоду, а водій ганчіркою вибирав скло і видимість була дуже  погана.

ВЗАГАЛІ ТУР ПОГАНИЙ НЕ ВИПРАВДОВУЄ НАШИХ СПОДІВАНЬ 

НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ

ТАКОГО КЕРІВНИКА ЯК Ольга Єфімець  НЕМОЖЛИВО ДОПУСКАТИ (ДОВІРЯТИ) НА ТАКІ ВАЖКІ ТУРИ

 
Реклама
Відгуки про інші тури