Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож закордон!

"Хоч все і почалось з того що ми катастрофічно запізнювались через затримку потягів в той день, але завдяки тому, що наш керівник групи - Оксана просто чудова людина вона нас зачекала за що ми їй дуже вдячні! "

Відгук туриста Аккорд тур Vredinka_foxy (Хмельницький) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 25 листопада 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Чудова подорож і незабутні враження!  

Це була наша перша подорож за кордон, яку ми довго планували. В день виїзду через затримку потягів ми просто катастрофічно запізнювались і думали що вже нікуди не поїдемо, але наш керівник групи - Оксана чудова і ми їй безмежно вдячні що вона ввійшла  в наше положення з розумінням і зачекала нас!  

Сама подорож була казкова не дивлячись на те що нічні переїзди дуже важкі, зате потім отримані враження варті того, щоб забути про всі незручності!

Окремо хочу відзначити екскурсійну програму. У Відні екскурсовод Ірина провела нам пішохідну екскурсію де ми побачили незабутню архітектуру та отримали задоволення від історії даного міста!  

Будапешт це просто казка, екскурсовод Єва познайомила нас зі старовинними куточками даного міста, завдяки їй ми занурились в історію і прогулялись мальовничими вуличками, особливо вразила Будайська  фортеця.  

Також надзвичайно сподобалась подорож на кораблику по Дунаю, вечірній Будапешт не можливо описати словами, адже він просто зачаровує!  

Дякуємо Accord за чудовий тур!

Реклама
Відгуки про інші тури