Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Амурний тиждень

"Краще пізно, ніж ніколи!"

Відгук туриста Аккорд тур Sagittarius (Дніпро) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 02 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурний тиждень в Амстердамі і Парижі!!!



Цього року далеко не вперше провела свою літню відпустку разом з Акордом. Дуже довго обирала, сумнівалася через ситуацію в країні... Можливість скасування турів також засмучувала. Обрала тур "Амурний тиждень в Амстердамі і Парижі", сподіваючись ледь не до останнього дня, що не доведеться обирати інший замість нього… І він обрав мене також!

Відчуваю, що просто зобов'язана залишити свій відгук про цей тур, бо він надзвичайний! І хоча його кульмінацією за правом є Париж, вишенькою на моєму торті став Амстердам Місто-контраст: спокійне, але разом з тим здатне кинути виклик.

Власне, цей тур - супер-насичена програма: 8 міст, з яких 6 - столиці, в 6 країнах за 7 днів! Понад 100 ТИС. кроків, а кілометрів – взагалі незлічена кількість! Коротше, максимум нових вражень за мінімум часу. Дуже приємною несподіванкою стала пропозиція відвідати кілька додаткових міст на шляху. Таким, наприклад, став Франкфурт-на-Майні.

Тур без нічних переїздів. Найдовший був близько 8 годин, але в комфортабельному автобусі час пролетів непомітно. Темп туру був досить збалансований: і побачити встигали багато, і був час привести себе до ладу у готелі, оскільки заселялися ми здебільшого о 10 + / - годині. Щодо готелів… Були різні: і з зовсім маленькими номерами, і такий, що навіть з кухнею. Проте всі досить комфортні для 1-ї ночі.

Вражень…надзвичайно…багато… Декілька екскурсій, як завжди, включено у вартість. Можливістю взяти додаткові майже не користувалася, оскільки надаю перевагу самостійному знайомству з місцевістю та громадським транспортом, щоб максимально відчути місто, дістатися до тих місць, які екскурсоводи не покажуть. ПРОТЕ! Додаткову екскурсію «Вогні нічного Парижу» від усієї душі рекомендую. Минулого разу, коли була в цьому місті (також з Акордом, але в іншому турі), дуже пожалкувала, що не обрала її. Екскурсовод зарядила позитивним настроєм, здивувала пікантними цікавинками, а наприкінці ми милувалися вогнями Ейфелевої вежі з келихом шампанського.

Передаю вітання групі рейсу 836 від 02.08.2022 р., а керівнику групи Юлії Жирновій та водіям Володимиру та Віталію – подяку за настрій та турботу! Ви зробили нашу подорож незабутньою!

Інші відгуки Sagittarius

Реклама
Відгуки про інші тури