Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все почалося від слова Душевний

"Недаремно говорять: як корабель назвеш, так і він попливе. Душа раділа, насолоджувалася та відпочивала, проживаючи тур "Душевний вікенд Краків, Прага, Відень, Будапешт"."

Відгук туриста Аккорд тур Оксана  (Самбір) на тур
Поїздка: 02 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Чудовий тур! Чотири країни, чотири столиці, цілий спектр різних позитивних емоцій - і це все за чотири дні! Рекомендую дужеее) Признаюсь, зачепило мене слово "душевний". Зараз ми, українці, переживаємо ненайкращі часи, тому хочеться наповнити себе, свою душу, щоб було чим ділитися з тими, хто потребує. Відчула, що не помилилася. Насолодилася красою та розкішшю європейських міст, передріздвяною атмосферою, комфортом автобуса та готелів, почула багато цікавої інформації від екскурсоводів, посмакувала національні страви. Пройшли дні, а я думками лину у час, проведений у турі. Особливо вдячна нашому керівнику групи - Квітославі. Її емпатійність (це дуже цінно до мене), вміння відчувати та бачити красу й атмосферу кожної країни та міста, наповнювали не тільки мене. Квітослава була для нас душею цього туру. Вона не тільки вдало підібрала екскурсоводів, а й сама цікаво передавала історію та родзинки кожного міста, запалила бажанням ще більше пізнавати, подорожувати та не забувати своє українське. З нею було на душі затишно, спокійно, все вчасно та організовано.

Спасибі компанії за гарну програму туру, за уважних водіїв, за душевного гіда))), за казкове передріздвяне середовище, у яке нас занурили!
Реклама
Відгуки про інші тури