Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

4 країни за 4 дні

"Передріздвяні Прага, Відень, Будапешт + Краків!!! Прекрасний «Душевний вікенд» з супер керівником групи Владою Гаркавою! "

Відгук туриста Аккорд тур gaman.t (Хмельницький) на тур
Поїздка: 17 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Дуже насичений, інтенсивний, яскравий тур! Країни, міста змінюються, як картинки в калейдоскопі. Ми виїхали зі Львова, де падав дощ. У Кракові - снігу було мало не по коліна і справжня зимова казка вздовж дорогою до Праги. Ми, наче, потрапили на картинки з ідеальними зимовими пейзажами.

Прага зустріла не лише красою й святковим настроєм, а й морозом (-10). Однак цікаві, змістовні екскурсії (піші й на кораблику), плюс місцеві смаколики й напої не дали нам замерзнути!)). Тим, хто любить містичні історії – не забудьте обрати екскурсію «Вечірня Прага». Відень підкорив красою і величчю, а Будапешт, окрім, прекрасної архітектури, набережної - порадував же і яскравим сонцем і високим блакитним небом.

Тур рекомендую тим, хто вперше знайомиться з цими містами. Кожне з яких заслуговує на більш детальне й змістовніше вивчення. Відчути атмосферу за неповний день дуже важко, а от побачити основні принади можна. Слід враховувати, що тур без нічних переїздів, тому залишається менше часу в містах. Ваш вибір – з нічними чи без нічних.

Якщо Вам пощастить поїхати в тур з Владиславою Гаркавою, то все буде злагоджено, спокійно, чітко організовано й комфортно. Отримаєте не лише приємні незабутні враження, але й насолоду від подорожі.

Вперед, "Душевний вікенд" чекає саме на Вас!

Інші відгуки gaman.t

Реклама
Відгуки про інші тури