Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш тур як Зимова казка

"Вперше в житті спробувала подорожувати автобусом,причому не сама,а з однодумцями.Планували зовсім інший,4х денний тур,та за день до подорожі нам запропонували тур "Різдвяні міста Німеччини"."

Відгук туриста Аккорд тур Любов (Калуш) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 17 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Різдвяні Ярмарки Німеччини: Дрезден, Бамберг, Нюрнберг та Мюнхен!

Королівський Краків був проміжним пунктиком на нашому шляху, та все ж на 2 год відведеного нам часу у цьому місті-поринули в зимову сніжну передріздвяну атмосферу! Прогулялися старим містом, дійшли аж до Вавелю!

Ночівля в Лєгніці, затишний, чистенький номер, кава на рецепції-приємне знайомство з адміном Русланою, землячкою з Івано-Франківська. Смачний сніданочок.

DRESDEN. Казкові фото з шкільних підручників "Німецька мова"  почали оживати!

"Перлина бароко", "Венеція на Ельбі" - Дрезден не переставав мене вабити, дивувати, зачаровувати своєю архітектурою і розкішшю. А далі були Basteifelsen і природні скарби цього неповторного ландшафту: немов казкові будиночки в долині Ельби, на які було незвично споглядати з висоти.

Нашу групу супроводжував у Саксонії п. Михайло. Його коментарі були доречними, змістовними і цікавими.

Єдине прбажання - якщо українська група-екскурсія українською.

Коротенький переїзд-і ми в готелі в Нюрнберзі. Сучасні номери, комфорт, залишок, щедрий сніданок-це більше, ніж потрібно для переночівлі подорожньому!

NÜRNBERG. Хто хоч трохи знає про Німеччину, обов'язково щось знає про це місто. Тут неперевершена середньовічна архітектура у старому місті, галасливий  великий  Weihnachtsmarkt  на  центральній площі. Піша екскурсія містом, що супроводжувалася гідом Владою, була цікавою та пізнавальною, тільки для групи з України-давайте україномовного оповідача! Це так зараз на часі!!!!!

Переїзд до Мюнхена, все вчасно, без затримок, швидка реєстрація, час для себе і вранці сніданок в кращих німецьких традиціях готелю на 4 зародки (так приємно!) І всюди знайомства, і всюди земляки.

MÜNCHEN

Це місто не оглянеш повністю за тиждень. А у мене був 1 день. Проте з захопленням слухала розповіді про династією Віттенбахів, їх роль в управлінні містом, його розвитком, розбудовою. Стара і Нова ратуша, Frauenkirche з її готичною архітектурою, звучання органу: старого і значного, немов би втраченого віками щоденною своєю працею...

 

Хорошим рішенням було залишитись на весь день в місті та з допомогою Google дістатись Старої пінакотеки-скарбниці творів живопису. Рембрант, Дюрер, Рафаель, Тіціан, Кранах старший, Кранах молодший, Ван Дейк, Клімт, Рубенс, Ван Гог в оригіналі. Незабутньо!

Вечірня оглядова автобусна екскурсія Мюнхеном, здавалось би, була  вже недоречною. Та цікаві розповіді пані Олі пробуджували нашу уяву про те, як колись у Мюнхені жилось Гітлеру, що варто б нам, українцям, запозичити з досвіду мюнхенської управи і ще багато іншого...

Останній переїзд до Праги. Скромна обстановка в готелі, сніданочок теж скромненький, проте його було цілком достатньо для подорожуючих.

 Прага. З нею я познайомилась, триндєльник з'їла зі смаком, але 2х годин не вистачило, щоб насолодитися неповторністю цього  королівського міста.

Щодо організаційних моментів у подорожі-все чітко і злагоджено завдяки вмілому диригуванню керівника нашої групи Оксани Гончарук.

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури