Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Максимум вражень за мінімум часу!

"Тур Празьке Дежавю для тих, хто хоче побачити якомога більше всього і не витратити на це багато часу і грошей????"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Рівне) на тур
Поїздка: 22 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень

Поїздка пройшла просто чудово, нам вдалося "заскочити в останній вагон" і відвідати казкові різдвяні ярмарки Європи перед самим святом) Атмосфера звичайно просто чарівна, наповнює вірою в чудо, якого так зараз не вистачає.

Взагалі програма туру дуже насичена, крім оглядових екскурсій по Празі та Відню, що знайомлять нас з цими містами (і вже включені в тур), є багато додаткових варіантів на вибір, і кожен може знайти що цікавить саме його.

Керівник нашої групи Надія по дорозі розповідала цікаву і корисну інформацію про всі країни що ми відвідували, чітко і зрозуміло пояснювала організаційні моменти та максимально усім допомагала у розв'язання різних питань... за що їй особлива подяка)

Звичайно тур не з легких, є нічні переїзди, за досить короткий час проїхали 4 країни, ще й через святкові дні були корки на кордоні, дорога втомлює... але група у нас була дуже позитивна, товариська і готова до пригод) тому в загальному, залишилися тільки приємні емоції і море вражень. Рекомендую даний тур як чудовий бюджетний варіант для подорожі по європейським країнам!
Реклама
Відгуки про інші тури