Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Тур організовано прекрасно! Цікаві екскурсії, чудова архітектура та велика кількість нової інформації про відомі міста❤️ Дякую Акорду та їх чудовим працівникам(в особливості гіду Яні Комаринській та водіям пану Борису та пану Петру) за хороші емоції"

Відгук туриста Аккорд тур Helena (Львів) на тур
Поїздка: 29 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Тур пройшов чудово! Організація на чудовому рівні, починаючи від цікавої програми туру до чудово підібраних готелів.

Гід рекомендував які місця краще відвідати та як краще розпланувати вільний час, за що щиро вдячні) Отримали багато позитивних емоцій та море вражень.

Водії попались нам також чудові, спала в дорозі наче немовля, настільки плавно та круто керували автобусом. Сам автобус був чистим та просторим, вид з вікон - бомба

Париж взагалі відкрився нам з нової сторони️

Рекомендую тур!

Єдине, що портила враження від подорожі, це туристи із задніх рядів 19,20 та 25,26,27 місця. Постійно провокували конфлікти в автобусі, вживали нецензурну лексику - це при тому, що в турі були і малі дітки! А ще розпивали алкоголь так, наче це вода або чай. Самі розумієте, що запах від них роздавалися ще той.. ледь не стушнило в автобусі. Плюс дані особи проявляли агресія, а деякі так взагалі намагались ініціювати бійку та переходили на особистості.
Реклама
Відгуки про інші тури