Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер! Мега! Єхууууу!

"Це казка яка стала реальністю"

Відгук туриста Аккорд тур Ludok-xolodokk (Одеса) на тур
Поїздка: 24 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Французька для початківців Париж+ Діснейленд

1 з моїх мрій дитинства нарешті здійснилася наприкінці літа я з дочкою відправилась у подорож до Парижу з 1 ціллю попасти в Діснейленд. Ми виїжджали зі Львова та дуже дуже дуже довго стояли на границі з Польщею. Було дуже жарко та нервно. Автобус що їхав декількома годинами до нас (мабуть якийсь рейсовий) був затриман На кордоні бо хтось віз гранату. Тож на екскурсію у Польщу ми не потрапили та поїхали одразу на ночівлю але коли ми поверталися зробили цю екскурсію наприкінці.

Німеччині дуже Цікаво і дуже по-іншому це люди слова і діла. Їх будівлі сурові та ділові без чопорності ті вензилів.

Усе велике лаконічне та зрозуміле. Народ там веселий добрий та легкий. Париж зовсім інший в ньому всього багато: людей, будівель, маленьких вулиць, голубів, шахраїв що намагаються залізти в сумку та зівак, які розглядають все навколо та стикаються лобами 1 з 1. Ми навіть

Потрапили на зйомки якогось фільму. Між домами стоїть вона!!! «вона»не така як на малюнках це стопудово!!! для кожного ця Ейфелева вежа буде різна. І нарешті діснейленд!!! Ми бронювали квітки саморуч на сайті та вранці поки інші пішли на якусь екскурсію ми поїхали на шатлі (це такий поізд) туди. Метро незрозуміле - блукали. Побачити діснейленд це не передати словами! я у свої 36 років стрибала як дитинка. Там все реальнеказкове. Не має розеток чи дротів, або чогось що натякає то є неправда. Пітер пен та Спляча красуня виглядають так буд-то їм зробили пластіку під героїв мультфільмів.!!! Це щось неімовірне. Ці знамениті гірки Індіана Джонса, як я там орала від захвату та жаху! (є відео в інстє)))) зранку парад всіх героїв, пообіді танцюють Спляча красуня та її придворні. Там стільки народу, всі нації, всі возраста, від мала до велика. Я бачила як сторічний дідуган з візка залазив у зороліт, щоб пощекотати нерви і собі і персоналу. Всі веселі. Це казка!

Жаль що я не можу розмістити тут відео моєї мандрівки але воно є у моєму інстанрамі ось воно https: //www. instagram. com/reel/ChwVTRBqR-W/? igshid=YmMyMTA2M2Y=

Доречі зараз я буду їхати до Лапландії та потім теж розкажу як це було та покажу у своїх stories підпишіться будь ласка.

Інші відгуки Ludok-xolodokk

Календарь 25.03.2021 - відгук на тур Подорож в Каппадокію…
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури