Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всім хто обожнює динамічне життя та має допитливий розум

"Тур Чао, Італія! дуже цікавий та приємний. Багато краси, багато історії, багато вражень. "

Відгук туриста Аккорд тур Liliana (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 31 січня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Лютий 2023
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Чудовий тур.

Продумано багато додаткових екскурсій за бажанням. Так багато, що не можливо побувати на всіх одразу за час туру. Тому приходилося обирати найцікавіші. А інші залишилися на наступну поїздку. Яку точно планую.

Зима, війна, багато втрат та болю. Психіка напружена до межі. І тут на 7 днів занурюєшся в блакить Словенії, теплоту Італії. І розумієш, що тебе потроху відпускає. Ти серцем все одно дома. Але даєш собі можливість відпочити щоби набратися сили для життя та боротьби.

Тебе заколихують в дорозі цікаві розповіді пані Оксани, що супроводжує нас та дбає про кожного наче матуся.

З дуже комфортабельного автобуса насолоджуєшся видами та красою навкруги. Кожна країна неповторна по своєму.

Розглядаєш історичні пам'ятки, слухаєш розповіді професійних гідів. І все чуєш, бо у вусі у тебе є навушник, де лунає голос гіда. Тому ти вільно оглядаєш все навкруги не намагаючись прислуховуватися.

Екскурсії неймовірно цікаві. Озеро Блед, яке наче дорогий оклад обрамляє альпійський Тризуб, неймовірна Флоренція, Піза, Рим, Колізей, Пантеон, Ватикан. Ці всі місця потрібно відвідати хоч раз у житті.

Мій приємний шок - це поїздка в Тіволі. Повне занурення у 16-е століття. Парк, фонтани, орган 16 століття на якому грає вода!!!. Контраст між туманним ранком та сонячним обідом. Свіже гірське повітря. Види із замка….

Нам пощастило що в Венеції як раз почався карнавал і вийшло два в одному: і Венецію подивилися, і на карнавалі побували. В Венеції обов'язково потрібно їхати Гранд каналом. Це зовсім інша Венеція. Ну, і на гондолах не варто економити.

Дуже сподобалася зупинка у Меріборі. Приємний готель, Приємне містечко з чотирьохсотрічною лозою.

Думаю нам пощастило з групою. Душевна без перебільшення. Мало хто переймався шопінгом. Бо нащо шопінг, якщо стільки цікавого навкруги.

Особлива подяка пані Оксані за супровід та опіку.

Особлива подяка чудовим гідам:

- пані Ярославі у Римі та Тіволі. Це був цілий театр одного актора. Подяка за домовленість з адміністрацією собору Св. Петра щоби нашу групу пропустили до зображення Володимира та Ольги помолитися;

- пані Антонині у Флоренції та Пізі. У галерею Уффіці вона мене таки закохала.

- пані Ліліані у Венеції. Особливо за жарт про даму, що після відвідування ресторану застрягла у вузькій вулиці міста.

Особлива подяка незнайомому охоронцю в музеї Ватикану, який проходячи мимо неочікувано нам сказав: «Слава Україні!» і вся група в 30 душ моментально відповіли «Героям Слава!».

Подяка Accord tour за професійну організацію відпочинку.

Дякую. Перезавантажилися. Тепер знову в бій:)
Реклама
Відгуки про інші тури