Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Карнавал вражень

"Я здійснила свою мрію і відвідала разом аж чотири карнавали під час туру «Карнавал вражень» 17.02.2023!"

Відгук туриста Аккорд тур lilika (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 лютого 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Карнавал вражень:Віареджіо, Ментон, Ніцца

Моя відпустка в лютому місяці пройшла на дарма. Я здійснила свою мрію і відвідала разом аж чотири карнавали під час туру «Карнавал вражень» 17.02.2023! Першим був карнавал у Віареджіо - сповнений життєрадісних людей найрізноманітнішого віку – від дітей до людей похилого віку. Всі одягнені в карнавальні костюми, галасливі і доброзичливі. Сам карнавал

проходить уздовж набережної, на яку легко потрапити, слідуючи за оздобленим натовпом. . Описувати саме дійство – не має сенсу. Це треба побачити!  Наступним був карнавал цитрусових у Ментоні. Враження феєричні від такої кількості - лимонів, мандаринів, апельсинів. Ще як бальзам на серце побачити і відчути аромат квітів мандаринових дерев у лютому місяці!

Королева Французької Рив'єри розкішна Ніцца – на Блакитному узбережжі.  Відвідали Карнавали «Битва квітів» та «Парад світла».  Прикрашені розкішними квітковими композиціями платформи кілька разів проїжджають Англійською набережною вздовж трибун. Дівчата в колоритних костюмах кидають у юрби глядачів спочатку гілочки мімози, а потім і квіти з букетів, поступово розбираючи квіткові композиції. Троянди,  гвоздики, гербери, антуріуми, лілії, хризантеми, тюльпани, орхідеї... Тисячі

кольорів різних відтінків – від білого до фіолетового. Фантастична робота флористів!  А ввечері на площі Массена починається Хода ляльок – величезні ляльки-пародії, виринаючи звідкись з-за рогу, пропливають між трибунами із захопленими глядачами. Світлове шоу з музикою, конфетті, серпантин ... Бурхливе море емоцій! Божевільний драйв!  Також встигли відвідати і отримати естетичне задоволення від таких міст:  Зальцбург, Флоренція, Венеція, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб, Канни, Відень.

Окрема і величезна подяка команді, яка нас супроводжувала, а саме:  керівнику групи Марії Матковській, яка вирішувала всі питання,  підлаштовувалась під групу, ставила цікаво підібраний інформаційний контент, розповідала цікаві моменти, не гірше ніж гід, про країни і міста, які ми проїжджали.

Майстрам своєї справи - Водіям Юрію, Івану. Завдяки їх вмінням і старанню, розумінню та пунктуальності групи – подорож вдалась. Я отримала океан позитивних емоцій і вражень, яких вистачить до наступної подорожі з «Аккорд тур»!

Відгук від туристки Кондратьєвої Ірини

Інші відгуки lilika

Календарь 07.08.2014 - відгук на тур Три щасливих дні в Стамбулі
Голосов 0
Календарь 18.07.2014 - відгук на тур Велнес & Спа вікенд!
Голосов 0
Календарь 29.12.2013 - відгук на тур Магічний бал!
Голосов 0
Календарь 30.04.2013 - відгук на тур Казки Баварського короля
Голосов 0
Календарь 30.12.2011 - відгук на тур На чашечку бадьорої кави!
Голосов 0
Календарь 08.05.2010 - відгук на тур Нежный поцелуйчик Хорватии!!!
Голосов 0
Календарь 11.04.2010 - відгук на тур Два + Два… Амстердам і Париж !
Голосов 30
Календарь 17.10.2009 - відгук на тур Австрійська чарівність!
Голосов 0
Календарь 14.05.2009 - відгук на тур Сладость соблазна! (весною)
Голосов 30
Календарь 22.08.2008 - відгук на тур Празьке натхнення
Голосов 0
Календарь 30.12.2007 - відгук на тур Празький романс
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури