Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож до Італії

"Чудова поїздка, що неймовірно сподобалась!!! Все було на вищому рівні:зручні місця в автобусі, цікаві екскурсії, хороші готелі, смачні сніданки, дуже мила, добра та позитивна керівник групи, яка у всьому допоможе та вирішить усі ваші питання!"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana Sopivnyk (Заставна) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 21 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2023
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

Чудова, неймовірна, казкова поїздка в Італію! Тур насичений та добре спланований! За невелики проміжок часу ми встигли побувати у багатьох містах Італії, побачити їх красу та величність, посмакувати неперевершену італійську кухню та зануритись у культуру стародавньої імперії!

Я давно мріяла побувати у легендарній Флоренції, зробити тисячі класних фото у Пізі, побачити славнозвісну Венецію, а два дня проведених у Римі та Ватикан залишуться у моїй пам‘яті назавжди!

Організатори туру підібради мені найкращі місця в автобусі! Водії автобуса, були професіоналами і їхати було зручно, приємно та безпечно!!!! Нічні переїзди були легкими і швидкими!

Екскурсоводи дуже цікаво проводили свої екскурсії! Одразу помітно, що співробітники туру ретельно підбирають гідів, які є професоналами своєї справи!

Ми зупинялися у хороших готелях зі смачними сніданками.

Окреме величезне дякую хочеться сказати керівнику групи Марії Підковиріній! Це добра, чудова, позитивна людина з величезною енергією і бажанням зробити ваш відпочинок дійсно незабутнім! Марія завжди допоможе та все підкаже, має індивідуальний підхід до кожного туриста, що важливо у іноземній країні!

Я отримала незабутні враження та позитивні емоції від туру!

Відпочила, набралася сил та енергії!

Хочу ще не один раз прокататися Європою з Аккорд туром та Марією!

Реклама
Відгуки про інші тури