Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нещодавно ми скористались цією туристичною компанією аби з‘їздити з групою підлітків у Париж.

"Спершу ми дуже хвилювались , але…"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга Киев (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Великі канікули в Парижі Парки Розваг Діснейленд та Європа Парк

Нещодавно ми скористались цією туристичною компанією аби з‘їздити з групою підлітків у Париж.

Оскільки, це підлітки, ми дуже хвилювались щодо якості готелів, часу перебування у автобусі, харчування, цікавості екскурсій, різноманітності активностей і інших деталей, які були важливими для нас, не менше важливою була атмосфера і настрій дітей у поїздці, тощо.

Проте, хвилюватися не було причин. Спочатку ми з п. Оксаною пропрацювали всю програму та адаптували для підлітків. А п. Вікторія Вільгуцька вирішила всі питання в поїздці.

Почнемо з транспорту та переїздів. Автобус був комфортний, а водії кваліфіковані. Переїздів було багато, оскільки, ми вирішили побувати у багатьох містах. Але це не завадило нам гарно відпочити та роздивитись міста, послухати безліч цікавої інформації під час екскурсії. Щодо харчування: ми всім були задоволені, діти завжди були ситі, ніхто не жалівся на їжу, якщо виникали якісь нюанси п. Вікторія завжди приходила на допомогу. Якщо розглядати момент готелів - усі готелі були в хорошому стані та добре розташовані. Чисто та затишно.

Атмосфера в поїздці була чудовою, п. Вікторія Вільгуцька постійно залучала дітей до активностей, в автобусі ми переглядали фільми/мультфільми, слухали музику, грали ігри, у дітей завше був хороший настрій!

Загалом, поїздка пройшла чудово, навіть якщо виникали нюанси, завжди приходила на допомогу п. Вікторія Вільгуцька - за що ми щиро вдячні їй. Вона влаштувала відпочинок не лише для дітей, але й для викладачів, які їхали з дітьми. Усі приїхали задоволені від поїздки, з шаленими враженнями та емоціями, вдячні Вашій компанії за те, що ви співпрацюєте з такими чудовими людьми, які можуть не лише показати чудові місця в інших країнах, але й створити найкращі враження, які будуть пов’язані з новими відвідуваними країнами. Щиро рекомендуємо усім друзям та знайомим Вашу тур-агецію, воно вартує усього!)

Інші відгуки Ольга Киев

Календарь 25.03.2021 - відгук на тур Сяйво турецьких вогників...
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури