Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Душевний вікенд дійсно ДУШЕВНИЙ

"Насичено, емоційно, душевно!"

Відгук туриста Аккорд тур solecito_ann (КИЇВ) на тур
Поїздка: 29 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Їздила з Аккорд-туром вже 4-й раз, і враження як і завжди тільки позитивні. Підбирала такий тур, щоб за кілька днів побачити максимум країн. Цей тур виправдав всі очікування, дуже насичений і переповнений найяскравішими емоціями!)

Особлива подяка нашому гіду Марійці Подковириній - все дуже чітко сплановано та організовано. Завжди підказувала куди краше піти і що купити, надавала інформацію про країни, відповідала на безліч запитань.

Також у нас були класні водії Микола та Андрій, професіонали в своїй справі, веселі та позитивні. Проте хотілося б, щоб водії трохи більше допомагали з багажем, так як подорожували самі жінки та діти, тому допомога покласти та дістати речі з вантажного відділення автобуса не завадала б)

автобус був чистий та комфортний, все працювало. Але ну сильно мало місця між сидіннями, і при переїздах в кілька годин було не зовсім комфортно...

готелі та сніданки були класними - 2 ночі в готелі в Празі та 1 ніч в Будапешті. Готелі в самих містах, а не на околицях - тому до них можна було дістатися транспортом після прогулянки містом. В номерах були рушники, фен, косметика. Сніданки теж без нарікань

Стосовно програми - то тур продуманий до деталей. Кордон ми пройшли швидко. Через пару годин були вже у Кракові. Мали там кілька годин на обзорну екскурсію та потім трохи часу, щоб погуляти та пообідати. Далі переїзд 500 км до Праги та поселення в готель.

Наступний день весь були у Празі, і навіть дощ не зіасував нам настрою та вражень від міста.

Вранці 3-го ня зранку виїзд у Відень та прибуття в районі обіду. В місті мали кілька годин на екскурсію та прогулянку. Потім кілька годин переїзду і ми в прекрасному вечірньому Будапешті.

В останній день мали кілька годин для прогулянки містом, потім зупинка а Егері та дегустація вин, і далі виїзд в сторону кордону. Повернулися до Львова близько 2 години ночі, тому розраховуйте час при купівлі зворотніх білетів.

із екскурсій раджу обовязково відвідати кораблик по Дунаю у вечірньому Будапешті, дегустація вин з гуляшем.

З екскурсоводами на всіх екскурсіях нам теж повезло.

також відмічу, що автобус був повний - а це близько 50 людей. Але, не дивлячись на таку кількість людей, всі були пункуальні та організовані. В автобусі було душевно та весело завжди)

Тому цей тур раджу однозначно!)

Подорожуйте та наповнюйте своє життя безцінними емоціями!)
Реклама
Відгуки про інші тури