Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Посмішка Кармен

"Гаряча Барселона, граційний Мілан, колоритна Венеція, вишуканий Будапешт, сонячна Ніцца, багатий Монако - фаворити нашого туру"

Відгук туриста Аккорд тур Olga K (Львів) на тур
Поїздка: 31 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Це чудовий тур на найвибагливіший смак, нас він перекинув у тепло, пальми, морепродукти і бааагато неймовірних краєвидів.

В гарному настрої та очікуванні тепла ми вирушили зі Львова. Автобуси Аккорд як завжди чисті і охайні, ми зручно вмостилися і помчали у Будапешт. Зустрів нас теплим подихом Дунаю і неспішною екскурсією містом. Дуже раджу тут пішохідні екскурсії, саме вони відкривають Будапешт повністю. А вечірнє місто справді вау! Особливо з кораблика ️ під келих шампанського. Спогади взяли з собою до Любляни. Тут перше гаряче сонечко і наша чудова прогулянка. У Любляні нам було достатньо кілька годин, щоб послухати коротку пішохідну екскурсію та погуляти, смачно поївши на березі Любляниці.

Далі нас чекала Італія. Ми прибули в Мілан, екскурсовод провела нас від готичного Міланського собору крізь модний павільйон. У вільний час, смакували піцу в місцевому ресторанчику. Тонке тісто, сир.. і беліні... смакота по-італійськи! Звідти відразу до води - озеро Комо, чистий кайф ️ обов'язково покатайтесь по озеру і послухайте про те, хто із знаменитостей там володіє віллами.

З Мілану ми відправились в гарячу Іспанію. Барселона у цьому турі 2 дні, тому часу достатньо для екскурсії і погуляти самостійно. З екскурсії раджу автобусно-пішохідну Сонячна Барселона, тут глянули з висоти птахів. Ще доступні Монсерат і творіння Гауді - храм Саграда Фамілія. А на завершення ми мали час на пляжі, де посмакували дари моря і сангрію.

Особлива подяка нашому гіду-супроводжуючій Наді. Саме Надя зацікавлюввла нас перед кожним містом розповідями та фактами. Надя підтримувала чудову атмосферу у турі і подбала, щоб все пройшло для групи круто! Так і було!

Фабрика парфумів Фрагонар, Ніцца, Лазурове узбережжя Франції, траса Формули 1 та резиденція князя Альбера в Монако (до речі, він був вдома, і якщо поїдете в цей тур, то знатимете як це визначити), спуски та підйоми ліфтами, сходинами і яхтами.

Все це не описати словами, це треба побачити і відчути. Сонце, пальми, вода, дорогі Ферарі, казино, і мальовничі закрути гірськими дорогами з крутими обривами. Все як у фільмі з Джеймсом Бондом! 100%

Що я везу додому? Панетончики, сир і бастурму, беліні та лімончелло, французькі парфуми з самого Фрагонару, та тисячі яскравих фото-спогадів, де усміхаюся, бо щаслива. ️

Дякую Аккордтур за ще одну мега-подорож, повне перезавантаження і море вражень. Дякую за вдало організований час, якісні готелі, вдалі фільми в автобусі та драйвових екскурсоводів‍, особливо пані Вероніку, що їздила з нами в Ніцці та Монако!   До нових зустрічей!  
Реклама
Відгуки про інші тури