Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікувана подорож

"Три роки тому збиралися в цей тур, але спочатку Covid, а потім війна заважали подорожі. І врешті - решт наважилися здійснити мрію і відвідати парк квітів Кекенхоф. І залишилося море вражень і фото!!! Укотре переконуєшся, що подорожі - це супер !"

Відгук туриста Аккорд тур Victoria  (Миргород) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 03 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф" і парк розваг Ефтелінг!!!

Кожного разу читаю відгуки перед тим, як кудись вирушати. І ось наважилася написати свій. Тур охоплює красиві історичні міста: Вроцлав, Берлін, Амстердам, Дрезден і Краків. Ми проїхали 3800 км. Автобус був дуже зручний, а ще й купа вільних місць, так як через війну багато хто боїться подорожувати. З керівником групи нам теж пощастило. Вікторія - досвідчений гід, тому з нею було легко і цікаво. Кожного ранку ми отримували невеличкі смаколики за активну участь у наповненні колекції фотографіями з відвідуваних місць. Погода була різною: снігом і прохолодою нас зустріла Польща, теплом - Німеччина, сонцем і дощем - Нідерланди. Але емоції від краси, величі, неповторності ніщо не могло зіпсувати. У Вроцлаві ми всі активно кинулися на пошуки гномів. Берлін приємно вразив кількістю українських прапорів. Приємно відчувати, що твою країну пам'ятають і підтримують. Це місто мене вразило міксом архітектури. Дрезден, який зазнав значних руйнувань під час війни, було відбудовано і зараз він зачаровує своєю красою. Це дає надію, що українські міста після війни будуть теж відновлені і виглядатимуть так помпезно. Але Нідерланди - це щось особливе. Країна, яка була відвойована у моря, не може залишити нікого байдужим. Вона не схожа на інші європейські держави. Скрізь канали, вітряки, зелень, велосипеди, і не видно бомжів і бродячих тварин. Дуже чисто. І звісно парк квітів Кекенхоф. Це краще раз побачити, ніж сто разів почути. Таку кількість різнокольорових квітів я не бачила в своєму житті: троянди, лілії, гіацинти, нарциси, тюльпани, орхідеї... Повірте, його потрібно обов'язково відвідати, щоб побачити цю неймовірну красу квітів.

PS. Одне лише нам завадило повністю насолодитися туром - це відсутність шопінгу. Ми поїхали на Великдень у Європі, а вони в ці дні не звикли працювати. Тому потрібно враховувати такі нюанси.
Реклама
Відгуки про інші тури