Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бонжур Лямур

"Париж-це любов "

Відгук туриста Аккорд тур Ілона (КИЇВ) на тур
Поїздка: 29 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Все почалось дуже весело.

Несподівано весна перетворилась на зиму, та похолодало, але це не зіпсувало нам враження від подорожі. Наші дати подорожі 29.03.23-04.04.23. Група з 26 туристів. З нами була прекрасний керівник Вікторія та два витриманих та відповідальних водія Ігор та Ігор.

Заїхали ми у Вроцлав, чудове польське місто з загадковими гномами, потім відвідали німецькі міста Бамберг та Вюрцбург, були вражені чудовою архітектурою, копченим пивом та баварською кухнею.

А потім Париж, Париж-це любов, це місто музей, на кожному кроці історична пам'ятка; краса та магія Ейфелевої вежі, вечірній Париж, Нотр Дам, Лувр, чудові екскурсії по вулицях Парижу. Оскільки не їздили в Діснейленд, насолодилися самостійною прогулянкою містом.

Далі поїхали до Люксембургу, прогулялися по центральній частині, купили вино Люксембурзький рислінг, відвідали місто Трір, а на останок відвідали торговельний центр Кракова.

Всі екскурсії та екскурсоводи були чудові. У кожного туриста були зручні апаратікі з навушником для екскурсій.

Тур без нічних переїздів, всі готелі в яких зупинялися достойні. Сніданки хороші (в Парижі дуже скромні). В автобусі було тепло, по дорозі слухали музику, дивились цікаві фільми, дрімали, вільних місць було достатньо. Кордон (Краковець) проходили швидко.

Всім бажаю гарних подорожей з компанією Аккорд-тур!

Реклама
Відгуки про інші тури