Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Щодо поїздки у Маленьку французьку подорож

"Враження від туру"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Прекрасний тур, прекрасні міста, чистий автобус, професійні водії. За умови дотримання всіма учасниками хронометражу та поваги до колег (не запізнюватись і не вважати це нормальним), тур пройде на відмінно! Красивий Краків, Дрезден, який повстав з попелу, величний Париж, старовинна Прага, затишний Брно. Підбір міст - гарний.

Я і моя родина користувались послугами Аккорду вже вчетверте і з поганою організацією стикаємось вперше. Наприклад, автобус має бути на відстої в Парижі перед нічним переїздом 9 годин. При цьому компанія використовує його як трансфер до Діснейленду, через що ми з Парижу їдемо не о 22:00, а о 00:30, і таким чином втрачаємо час в Празі. Через це оглядова проходить бігом в прямому сенсі, за 40 хвилин, і враження - лише розчарування для тих, хто в Празі вперше. І таких ніби дрібниць - маса.

Величезна вдячність до професійних гідів, які максимально намагались згладити недоліки від організації, бо ми запізнились всюди, крім Кракова, і корки або ремонт на дорогах тут ні до чого.

Також мінус загальному враженню додала присутність в автобусі туриста, який доєднався вже на території іншої країни. Людина, не соромлячись, заявила, що зараз (після початку війни) проживає в якійсь країні в межах дозволених часових рамок, а потім переїжджає, зрозуміло, для чого. Аккорд-туре, мабуть, треба бути трохи розбірливими та не підтримувати таких осіб, коли в країні ще йде війна.

Реклама
Відгуки про інші тури