Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша дивовижна подорож в Італію

"Дивовижні місті Італії за 5 днів"

Відгук туриста Аккорд тур Katerina (Стрий) на тур
Поїздка: 16 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція

16/04.2023 ми вирушили в тур «Вихідні в Італії» (Флоренція, Рим, Венеція, а також Піза, Ватикан, Будапешт) від компанії «Аккорд Тур».

За 5 днів ми побачили найпрекрасніші міста Італії, найвеличніші споруди давнини – Колізей, Пантеон, Витториано, Собор. Св. Петра, музей Ватикану (побували у Сикстинський Капеллі!), Фонтан Де Треві, Пізанську Вежу, дивовижні собори та площі у Флоренції та Венеції, незабутні прогулянки по каналам Венеції на гондолах, прекрасні краєвиди квітучого Аппенинського півострова – гори, оливкові сади, численні виноградники, квітучі гліцинії та сакури.

У нас були прекрасні екскурсоводи, закохані у міста, про які вони розповідають, та у свою професію.

Незабутні враження - звичайно, від унікальної Венеції та екскурсії музеєм Ватикану, про який хочеться знати ще більше.

Окрім того, наша поїздка почалася вечірньою прогулянкою по Будапешту, на кораблику по Дунаю, коли нічний Будапешт вражає своїми сяючими спорудами та мостами, та завершилася вдень у Будапешті, коли ми мали можливість відчути дух міста на Дунаї.

І це все за 5 днів!! Наша мандрівка (яка стала сюрпризом до Дня народження моєї доньки) зараз здається чарівним сном. Максимум позитивних емоцій!

Щиро дякуємо нашому керівнику групи Владі Гаркавій за професійну організацію нашого туру, за вирішення абсолютно всіх питань туристів, бажаємо цікавих мандрівок та успіхів у роботі!
Реклама
Відгуки про інші тури