Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка в Італію це начебто сон!

"Все почалося з того що я забронювала квитки на тур в іншому агентстві, але там все відмінили, я почала шукати далі і натрапила на сайт Аккорд-тур, чому дуже рада!"

Відгук туриста Аккорд тур Promskaiaanastasiia (Харків) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 16 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція

Це моя перша поїздка до Італії і я сміливо можу сказати, що Італія це любов. Я відвідала міста до яких мріяла потрапити ще з дитинства, а саме Рим, Венеція і Флоренція, а за Ватикан я взагалі мовчу! Я в повному захваті від подорожі, емоцій ще вистачить надовго.

За 5 днів ми відвідали дуже багато екскурсій, які проводили досвідчені фахівці своєї справи, які прям живуть тим що роблять, видно що кайфують від своєї роботи.

Кожне місто, то є захват щирих емоцій та почуттів! Окремо важко виділити якесь одне місто, тому щиро раджу відвідати їх усі, ви не пошкодуєте!

Також хочу написати про керівника групи Владислава Гаркава, яка гарно справляється зі своїми обов'язками, організаційна, все доносить чітко і ясно, не розгублюється, видно що їй робота по душі. Величезне їй дякую за атмосферну і професійну поїздку. Бажаю адекватних туристів,   успіхів в роботі і до нових зустрічей в турах))))  
Реклама
Відгуки про інші тури