Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Райдуга сонце та сніг в одному турі - калейдоскоп емоцій та вражень!

"Дуже швидко прийшлося збиратися в тур, але це того варте! Купа ярких емоцій, відкриттів та вражень, та ще більше планів на наступний раз: на Монблан ми не попали через негоду, то прийдеться повертатися, але все інше встигли на 100% :)"

Відгук туриста Аккорд тур IrIva (Кременчук) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 11 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Те, що я їду в цей тур, дізналася лише за пару днів, але як то кажуть: якщо складається, то... все складається:) Швидко вдалося купити білет до Львова на потяг, вчасно зібрались всі в автобусі та молнієносно пролетіли кордон - за годину та 6 хвилин! На моїй пам'яті - це рекорд. Хіба що назад пройшли ще швидше -   всі встигли на заплановані потяги, та й водії молодці - ми завжди та всюди встигали!

Про програму всі можуть прочитати на сайті, напишу те, що було важливе для мене:

1. В готелях є фени, можна не брати зайве.

2. В Празі та у Франціі по 2 ночі в готелі, що дуже зручно, тому що можно розслабитися з валізами.

3. Дивіться погоду в регіонах, куди їдете - загальна в цілому порада, але півавтобусу не мали теплих речей в середині квітня, хоча по всіх прогнозах в Шамоні та у Мюррені стояв сніг та 4 градуси, я вже мовчу про Монблан, де завжди мінус. Плед у автобусі теж не зайвий. А також всілякі надувні подушечки та підголовнички - переїзди доволі тривалі.

4. Сісти поїсти-попити, щоб розслабитися, під час цього туру склалося лише у декількох місцях - наприклад, у Празі, де ми маємо повний день (з нашої групи не склалося необхідної групи бажаючих для екскурсій у баварні). У всіх інших випадках діє правило: або дивитися і гуляти, або десь сісти посидіти. Якщо хочете більше побачити - враховуйте те, що більшість їжі ви будете споживати у автобусі - тому термоси, перекуси, тормозки та їжа "ту гоу" (з собою) дуже доречні. Я на ходу у Зальцбурзі схватила у кітайських дівчат місо to go - зробили мені за 5 хвилин. Залити окропом термос з кавою або чаєм на сніданку в готелі - зовсім не проблема, у французькому готелі був чайник в номері. Поповнити наїдки теж легко - тур продумано так, що завжди є можливість зайти у супермаркет та зкупитися за розумною ціною: гід завжди акцентує на цьому увагу.

5. Всі готелі по дорозі мені сподобалися, навіть мотель у Франціі з видовим вікном на весь фасад кімнати. Сніданки там були дещо сумнуваті, але дівчата розводили завбачливо припасену пюрешку - то не все було так сумно:) Готель в Австріі по дорозі до Швейцарії взагалі бомбезний - з внутрішнім садом та ресторанним сніданком зі смаженим беконом, різномаїттям закусок та салатів і, навіть, динею у квітні:)

6. Також дуже важливо мати гарний настрій і розуміння, що груповий тур - це завжди компроміс. Тобто якщо на набралося бажаючих до баварні або заїхати в Ліхтенштейн, екскурсія не відбудеться. Якщо на Женеву треба обирати Монблан або Рів'єру - то це буде щось одне, і ви можете поїхати не туди, куди вам би хотілося, а куди обере більшість:) Але є і гарна новина: в цьому сенсі цей тур унікальний - тому що всі варіанти один гарніше за іншого, в будь-якому разі і при будь-якому виборі, скоріш за все, ви будете у захваті. Не встигли в баварні Мюнхена - то встигнете насолодитися Обераммергау, там теж є пиво та обслуговують дуже швидко:) Ми не попали на Монблан, хоча група обрала його, а не рів'єру - низкі хмари та нульова видимість, але містечко Шамоні дуже гарне, а Ансі - взагалі любов з першого погляду, дуже гарне місто.

7. Якщо ви вагаєтесь брати екскурсію або ні - беріть:) Звичайно, якщо дозволяє бюджет. Я чомусь придумала, що не хочу на Рейнський водоспад - недавно була на Плітвіцьких озерах та й типу взагалі: скіки вже можна дивитися тих водоспадів))) Тим не менш - саме відвідування цього водоспаду стало одним з найвражаючих експірієнсів цього туру (хоча треба зізнатися, що ні Ігуасу, ні Ніагару я не бачила). У Зальцбургу теж сумнівалася - чи їхати в Гальштат, чи просто відпочити у місті. Теперь я з жахом згадую, що могла б не поїхати та втратити стільки яскравих щасливих емоцій. Тур дуже гарно продуманий, незважаючи на деяку калейдоскопічність відчуттів та бажання трошки надовше затриматися у кожному місці, насправді часу доволі - якщо тільки не намагатися осягнуте неосяжне.

8. Якщо ваш гід - Марійка, це дуже гарна прикмета! Взагалі не так багато людей, настільки обдарованих і організаторськими, і людськими якостями. Поясню: часто організатори тримають усіх у "єжових рукавицях" - і то не добиваються потрібного результату. У Марійки до кожного свій підхід та неабияка чуйність, бо при усій рознорідності групи в автобусі завжди царювала гарна атмосфера і, навіть, даже якось хотілося підтягнутися до її рівня позитивності. А Саме останнє, за що ви повині хвилюватися під час цього туру, - це санітарні зупинки: все продумано, а за запитом все вирішується найкращим чином. Гіди на екскурсіях у містах теж чудово підібрані.

Подорожуйте з Аккордом, воно того варте:) Можливо, цей заклик звучить дещо пафосно, але я не перший раз подорожую, і автобусними турами теж - звісно, складно написати гарний відгук, коли простояв 10 годин на кордоні, або хтось забув паспорт у готелі та довелось повертатися усім та загубити купу часу. Але тут, як я й казала на початку - усе склалося. Тільки Монблан показав язика:)
Реклама
Відгуки про інші тури