Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Не легка але цікава подорож в Італію

"Тур перенесли на два дні, через що довелось змінювати плани, але все склалось, емоції переповнюють, Венеція-любов! Тур досить складний, з довгими переїздами, перші два дні не буде можливості поїсти, то ж запасайтесь перекусами."

Отзыв туриста Аккорд тур Lashuk_s (КИЕВ) на тур
Поездка: 30 апреля 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Травень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Короткое свидание в Италии: Верона, Милан, Венеция

Тур був насичений, багато вражень, чудовий керівник групи-Олена, яка завжди була на зв'язку і допомагала нам, чим могла. Автобус не дуже зручний, були дуже пізні приїзди в готелі (23.00-01.00), особливо це було тяжко з дітьми. Перші два дні не було часу навіть купити щось перекусити, другий день в Зальцбурзі просто бігали за гідом, щоб встигнути в готель, на їжу часу не було взагалі. Варто було б продумати цей момент краще і виділити хоча б 30 хвилин на перекус. Готелі в Чехії та Угорщині могли б бути кращі. Готель у Вероні (насправді він був за 85 км від Верони) був хороший, але через те, що щодня доводилось витрачати на дорогу до нього 1,5 години зайвих група дуже пізно поверталась і не встигали нормально відпосити.

Побажання: якщо вказуєте, що має бути 3 дні у Вероні, то і бронюйте готель у Вероні, а не майже за 100 км від неї, адже їдучи з дитиною я розраховувала саме на те, що не будемо витрачати зайвий час на переїзди.

Не зважаючи на труднощі, з якими ми зіткнулись, це варте того, щоб побачити всю красу Італії.
Реклама
Отзывы о других турах