Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вир неперевершених вражень!

"Тур досить насичений екскурсійною програмою, однак і бувалі туристи можуть знайти собі нові марштури, бо мали 4 ночівлі в передмісті Мілану. Автобус комфортний, водії - професіонали з великої літери, наш гід Тетяна Мошковська - найкращий організатор!"

Відгук туриста Аккорд тур liluna (Миколаїв) на тур
Поїздка: 28 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Грація Північної Італії

Тур наповнений цікавинками як для бувалих туристів, так і для новачків. Можна сказати, що він точно перевищив очікування. Організатори в обличчі нашого гіда завжди турбувалися про санітарні зупинки, час на їжу та обирали для них найкращі місця, попереджали про можливі затримки. Програма на наступний день озвучувалася і напередодні і зранку, всі важливі повідомлення дублювалися в вайбер-групі. Були враховані побажання щодо швидкості екскурсій для туристів різного віку. Всі отримали аудіогіди та можливість їх вчасної зарядки в автобусі.

Найкращі екскурсії, які рекомендую точно не пропускати: Абатство Св. Михайла, Турин, Генуя, Гармонія природи (Санта Маргарита - Портофіно). Якщо раніше нічого не бачили з програми, то наприкінці вже трохи занадто вражень і в останній день можна обмежитися містом Падуя).

Якщо брати максимум можливих екскурсій на день (3), то вільного часу не буде, ані на фотосесію, ані на обід чи шопінг, майте це на увазі)

Готівкові євро вам будуть потрібні лише на оплату екскурсій та вхідних квитків, все інше можна сплатити безготівково.

Щодо перетину кордонів, то це завжди лотерея, тож не купуйте білети на нічні поїзди назад завчасно, краще проведіть ще один день у Львові по поверненні, якщо ви звичайно не місцеві.

Щодо проживання, то це теж лотерея в певному сенсі) найкращі сніданки безперечно в Угорщині, але комфорт готелю - у Рубано (остання ніч в Італії). Готелі по факту - 3 зірки, в Угорщині в номері є скляні стакани, в Італії - лише пластикові, які не витримують гарячу воду, візьміть до уваги: -)

Щодо італійської мови, то бажано знати окремі фрази, бо іноді в кафе чи на заправці англійську не розуміють.

Підбір екскурсій - чудовий, однак остаточну програму ви отримуєте за 2 дні до відправлення і можете відчути різницю із тим, що прописано на сайті.

Загалом, повністю рекомендую такий тур до відвідування в будь-яку пору року)
Реклама
Відгуки про інші тури