Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Один з найкращих турів Аккорду

"Всі заплановані мною екскурсії відбулись. Комфортний автобус, пррфесійні водії, завдяки яким, незважаючи на тривалі переїзди, ми завжди прибували вчасно. По маршруту достойні готелі."

Відгук туриста Аккорд тур orion_lv (Львів) на тур
Поїздка: 30 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

У за'язку з тривалим проходженням кордону ексеурсія в Краків не відбулась. З цієї ж причини на зворотноьому шляху екскурсія у Вроцлав навіть не планувалась.

В самому турі дуже багато факультативних ексеурсій. Тому, якщо вибрати майже всі факультативи, враховуючи час в дорозі, на міста для огляду залишається обмаль часу. Лише завдяки супроводжуючій групі Насті нам вдалось все побачити. Наприклад, якщо обрпти факультатив "Заанс Сханс і Влендам", в Амстердамі буде тільки 2 години вільного часу. Ця сама історія і з Брюселем. При виборі екскурсії в Гент і Брюгге в Брюселі фактично вільного часу не буде. Це ще при умові, що в Гент і Брюгге їхала вся група. В протилежному випадку вільного часу взагалі б не було, оскільки потрібно б було 2 години, щоб повернутись  за туристами, які б залишились в Брюселі, по дорозі на ночівлю в готель. В Люксембурзі і Трірі (при виборі ексеурсії) ннмає вільного часу.

Всі міста в турі дуже гарні, крім Антверпена, який мені чомусь не сподобався.

Готель в Нідерландах був на відстані 120 км від Амстердама, що заісно, збільшило наш час в дорозі і зменшило наш час в Амстердамі. І наступного дня так само. Взагалі, при заїзді в центр Амстердама і центр Бюселя були великі корки. Думаю, що проїзд громадським транспортом був би більш доцвльним.

Родзинкою туру стали рускоговорящіє гіди по всьому маршруту туру. Деякі з них є виходцями з росії. Невже з 2014 року нема можливості знайти гідів з України?

Інші відгуки orion_lv

Реклама
Відгуки про інші тури