Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Трішки про все

"Привіт ) Хочу сказати велике ДЯКУЮ, Надії Ковбасюк за розуміння і підтримку. Міста які ми відвідували були просто казковими. Раджу брати екскурсії буде значно цікавіше. Хоча в автобусі були неполадки,не працював магнітофон та кіно це дратувало. "

Відгук туриста Аккорд тур Anushka0603 (Миргород) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 30 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Хочу сказати велике ДЯКУЮ ️ Надії Ковбасюк за те, що проявила до нас багато терпіння та витримки. Багато з нас були не попередженні про те, що це буде зовсім нелегка та довга дорога. Автобуси обладнані зарядними пристроями але для раджу брати з собою Power Bankи для вашого комфорту. Раджу відвідувати екскурсії які є предоставлением спеціальних бланках тому що, це набагато цікавіше і інформативніше. Хоча були нюанси з приводу автобуса, в нас не працював магнітофон та відео, водії були попередженні нашим гідом, що є поломка і Вони повинні були владнати ситуацію але не зробили цього. Звісно гарні емоції і побачена краса вона перекриває всі нюанси і всі недоліки в поїздці️

Хочу порадити людям, які хочуть подорожувати автобусним туром, повинні продумувати своє харчування свої екскурсії і свій особистий час, особливо хочу наголосити на харчуванні! Краще за все в дорогу брати сухофрукти, горішки та продукти які не псуються.

Взагалі я дуже рада що вибрала цю поїздку і рада тому що познайомилася з людьми, з якими продовжую спілкування по цей час ????.
Реклама
Відгуки про інші тури