Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій третій і точно ОСТАННІЙ автобусний тур з Аккорд-тур!

"Амстердам, парк Кекенкоф та вечірній Брюссель - це кохання з першого погляду і на все життя. Це саме те, що зіпсувати нікому не під силу. "

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Запоріжжя) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 05 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Це мій третій автобусний тур з «Аккорд-тур». Він же і останній.

ПЕРЕЇЗДИ І ЧАС

В перший день обіцяли екскурсію Варшавою у вартості туру, і навіть ще одну додаткову! Кордон пройшли за 5 годин. Варшаву проїхали повз. Ми її і не чекали. Навіть при самому вдалому перетині кордону, ні однієї з екскурсій не було б, це факт. В готелі були о 2 ночі.

У Берліні та Амстердамі часу було достатньо, особливо якщо не ходити на додаткові екскурсії.

На четвертий день зранку відвідували парк Keukenhof. Хотілося б гуляти там все життя, але виділені 3 години також принесли неймовірне задоволення! Далі згідно програми була екскурсія в Гаагу і Делфт. Тим, хто не хотів її відвідувати, запропонували заплатити за трансфер в Гаагу 9€ і Делфт 9€, або висадити з автобусу у передмісті. Прийшлось платити, щоб не витрачати час сидячи невідомо де. У Брюсселі було близько 1,5 години на все. В готель поселилися близько 3 години.

В Парижі в перший день гуляли з 16 до 22, на другий день зранку до 16.

На Франкфурт-на-Майні нам виділили 2 години. На Рюдесхайм-на-Рейні не було ні бажаючих, ні часу.

В автобусі у всіх запитали на котру годину у нас білети на потяги. Через людей, які вважають себе кращими за інших, і бажають поїхати додому о другій ночі, в Празі виділили «аж цілих» 2 години! Екскурсію зробили «у вартості туру», через відсутність екскурсії у Варшаві.

ЕКСКУРСІЇ

Екскурсії у вартості туру - це біль і страждання через даремно витрачений час! Більшість інформації від екскурсоводів – де і що поїсти, де купити подарунки і сувеніри. Нажаль, багатьох це влаштовує. Якісь факти розповідаються трьома реченнями, і потім ще квартал екскурсовод іде мовчки. Сподобався тільки екскурсовод з Амстердаму Сергій.

Додаткові екскурсії ми майже не брали. Дуже показовим виявився Париж. Оглядова була жахлива. Екскурсовод в треніках завів нас у квартал з магазинами коштовностей, і щось жартував з цього приводу. Групу всюди вів на червоний колір світлофора. У музей Фрагонар, на щастя, не водили, зекономили час. На додаткові екскурсії ми не ходили, але туристи з автобусу залишилися невдоволеними. У Луврі були 1 годину, на кораблик Сеною «запізнилися через затори», Марсовим полем пройтися не випустили через нестачу часу, на фотопаузи давали по 2 хвилини, якийсь обіцяний парк проїхали мимо, тому що автобусу ніде припаркуватися.

За два дні у Парижі ми пішки і безкоштовно побачили значно більше, ніж туристи за три-чотири додаткові зовсім не дешеві екскурсії! Також ми піднялися на вежу Монпарнас, яку іншим чомусь забули запропонувати, навіть за додаткову оплату, про яку написано в програмі туру. Враження від вежі неймовірні!

ПАРКИ РОЗВАГ

Їх в програмі туру два – Efteling та Діснейленд. Але ні менеджер, ні туроператор, ні турагент чи керівник групи, чи хто там ще, ніхто вам заздалегідь не скаже, що ви туди не попадаєте! Що саме ви повинні були купити вхідні квитки, скоріш за все ще до початку туру, тому що день у день це нереально. Всім начхати, що ви возили за собою дитину 5000 км, а тепер повинні якось їй пояснити, що розваг не буде.

РІЗНЕ

Всю дорогу санітарні зупинки були на заправках. Половина з них були платні, і люди в кафетерії проводили більше часу. Але ж кому є до того різниця, так? Виключно на безкоштовних «диких паркінгах» зупиняти почали тільки в останній день, щоб швидше повернутися додому. Більше часу в містах нікому не було потрібно. Не хочеться писати нічого поганого про керівника і водіїв, але факт лишається фактом.

ОРГАНІЗАТОРАМ

Шановні! Міста не стануть ближчими один до одного, на кордоні завжди будуть черги, в столицях завжди будуть затори і місця де не можна паркуватися. Ви про це знаєте, ви стикаєтесь з цим кожного дня. Навіщо ж обманювати людей? Ви витратили багато зусиль, щоб зробити своє ім’я відомим, і ваші туристи вам в цьому допомагали. Шкода, що тепер ваше відношення до клієнтів схоже на вислів: «*** не мамонт, *** не вимре».

Інші відгуки Ірина

Календарь 24.03.2024 - відгук на тур Колоритний Істанбул
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури