Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Прекрасна Італія

"Одного разу я подумала: хочу покататись на гондолі!"

Отзыв туриста Аккорд тур Олена (Львов) на тур
еще
6
фото
Поездка: 06 мая 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Травень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Выходные в Италии Флоренция, Рим, Венеция

Неможливо передати словами або фото отримані емоції та враження від любої подорожі. Одні і ті самі речі кожна людина може сприймати по-різному. Це може бути перше знайомство з Італією, або не перше. Я вважаю посмак від неї завжди чарівний. Перед тим як Італія відкрила нам своє серце ми мали познайомитись з Будапештом. І це прекрасно! Там ми сіли на кораблик де з келихом ігристого отримали незабутню подорож по Дунаю, де за годину всі стають професійними фотографами та легко спілкуються один з одним.

Потім Флоренція, ця мила Флоренція. По темпераменту це моє місто. Звичайно архітектура вражає, Піца смачна, Шприц також, він в Італії найпопулярніший напій. Потім ми поїхали до Пізи, де ми підтримали Пізанську вежу, щоб вона не впала і повернулись з думкою про виконаний обов'язок до Флоренції.

Далі Рим! Яке щастя, що я там була! Один день це як дотик. Ватикан вражає своєю величністю., Рим величною красою.

Венеція мініатюрна, неповторна, яскрава! Хочеться ще і ще ходити по цім вуличкам. Гуляти по набережній та слухати як грає музикант на білому роялі на площі Святого Марка.

Завдяки добре спланованій подорожі та дуже організованому нашому гіду Владиславі ми все побачили за такий короткий час. Все було чітко.

Вона велика молодчинка!

P. s. Краще їхати без нічних переїздів, як на мене. Часу на якісь закупи дуже мало. Або екскурсія, або магазин. Все відбувається дуже швидко. Але враження незабутні!

Реклама
Отзывы о других турах