Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

нам пощастило і ми знайшли Най-най-най- Найкращу компанію Аккорд!

"якщо чесно - то почалося все не дуже гарно.... тур перенесли, місця змінили: замість перших місць, нам дісталися самі останні, у кінці автобусу. Але - і то ВЕЛИКЕ АЛЕ!!! . Скажу по секрету - тепер завджи буду брати останні місця))) Це неймовірно!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Zoia ZP (Запоріжжя) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 06 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Неймовірна подорож. Це була моя перша подорож за кордоном в звісно я обирала найкращу компанію.

Але нам пощастило і ми знайшли Най-най-най - Найкращу компанію Аккорд!

Це було неперевершено, неймовірно та фантастично! Від усього серця дякую всім гідам: Ярослава, Ганна, Вікторія, Ліліана, Олена... Вибачте може кого забула, та ви всі просто чарівниці! Після кожної екскурсії хочеться повертатися знов і знов!

Окремо хочу подякувати нашому екскурсоводу тендітну Олену: така велика группа, такий темп, різні країни, маршрути, транспорт і тп - а вона з цим справляється з легкістю! Ваш професіоналізм на висоті! Найкраще що я привезу до себе додому звісно що мільйони фото та відео, спогади про неймовірні пригоди. Та найголовніше я везу додому нових знайомих та друзів! Дуже сподіваюся, що в наступну подорож ми поїдемо вже з ним та з Аккорд-туром! Бажаю всім гарних спогадів, нових веселих пригод, неперевершених відчуттів та звісно Миру і Свободи нашій Україні! СЛАВА УКРАЇНІ
Реклама
Відгуки про інші тури