Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

5 днів щастя

"купа емоцій і нових вражень"

Відгук туриста Аккорд тур Nataliia (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 20 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Щойно повернулися з туру Наш красивий вікенд!!! ! Задоволені, щасливі, збентежені!!!! Справа в тому, що ми бронювали тур ще 2020 на весняні канікули, та в силу сучасності, змогли потрапити до Європи тільки зараз, уже випускниками, тож вийшло таке собі святкування випуску 2023, тому це був не просто тур, а прощання зі шкільними роками - такий собі перший акордтур у нашому дитячом житті. Ми дуже вдячні організаторам за те, що наша мрія здійснилася.

   Ми туристи ще ті: нас не лякають ніякі трудності, неважливо якість стін в отелі і чи чиста люстра в номері, - основне це насиченість програми, красоти інших держав, традиційна їжа. I ми всеи це отримали завдяки нашому суперовому гіду Анастасії Ніколашиній!!!

Краків: харизматичний екскурсовод Микола з цікавими легендами і знанням своєї справи, дракон Смок, що вітався з нами випусканням вогню. Шикарне місто, найкращий готель!

Прага: наша любов! Цікава екскурсія, смачна рулька, достойне місто для відвідування.

Відень: слів не вистачає щоб описати велич та красу цього міста. Дуже компетентний екскурсовод, цікаво розповідала усі історичні факти; і шрудедь з віденською кавою меланж - безумовно заслуговує усіх похвал.

Будапешт: моя особиста любов, кожний камінчик, як рідний! Велич Парламенту, Площа Героїв, базиліка святого Іштвана, Будайська фортеця, Рибацький бастіон, острів Маргарет з чарівними фонтанами, Королівський палац, Ланцюговий міст.... і так можна перераховувати і перераховувати.

Мішкольц - це звичайно купальні - гарне джерело енергії на зворотній шлях.

Токай: смачненний гуляш і неперевершені токайські вина!!!!

Дяка вам що працюєте для нас!!!! До скорих зустрічей!!!
Реклама
Відгуки про інші тури