Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Душний уікенд

"Міста були гарні, але організація туру не дуже."

Отзыв туриста Аккорд тур JillianSky (Полтава) на тур
Поездка: 20 мая 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Травень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Душевный Уикенд Краков, Прага, Вена, Будапешт + Эгер

Цей тур йшов під слоганом "Щось пішло не так". Ми з подругою спочатку купували один тур, але він відменився, разом з нашими місцями на перших місцях. Гроші за це повернулися, але нервові клітини ні. Ще не виїхджаючи з України, автобус різко загальмував, і почало воняти резиною. Людям позаду ледве не погано стало. Я вже мовчу про те, що вдарилася головою.  

Окремо про автобус. Місць для зарядки телефонів не було. Кондиціонер не працював половини шляху і було дуже душно. Гід спочатку наче й не вірила, що він не включався позаду. Фільми на єкрані вони не змогли налаштувати. В результати довгі переїзди були нудними. Хіба не можна було все налаштувати перед подорожею? Мені є з чим порівнювати. Минулого разу все працювало.

Написано, що тур без нічних переїздів, але в перший отель ми приїхали в 4 ранку. Поки вляглись було 5! а вставати в 7.30. Ти після недосипу ходиш по місту як зомбі і виснажуєшся швидше!  

Ми втрачали безліч часу, а нас потім торопили. То на одну екскурсію спішили, то на іншу. Гід не могла не могла нормально організувати людей. Казала то одне місце зустрічі, то інше. У Празі ми мусили їхати на електричці з готелю, вона заблукала, а потім виявилось, що вона переплутала розклад електрички і ми знову втратили час. Всюди ми збиралися довше ніж треба і запізнювалися. У Будапешті ледь не забули людей. у Празі теж. Здається треба рахувати людей до того, як йти в автобус. І сама вона теж спізнювалася.  

Я не беру до уваги усі форс-мажори, від них ніхто не застрахований. І при тому, що люди назад просили повернутися раніше до Львову, і ми повинні були зупинитися один раз замість двох, водій все одно зупинявся двічі, щоб заправитись. Хча міг заправитись на першій зупинці, коли ми зупинялися на санітарну зупинку і люди ще їли з півгодини.  

Гід з неохотою відповідала на органзізаційні питання, і не вибачалася за такі моменти. Я розумію, що вони мають право вносити зміни, але відповіити так на зміни через погану організацію, ну таке собі.

Тепер про плюси. Два з трьох отеля були 4-зіркові. Навіть з фенами. Особливо в Будапешті. Екскурсії непогані але дуже швидкі. В містах сподобалося, як завжди. Але все написане вище зіпсувало настрій і враження. Ми з подругою були весь час виснажені через такий темп і недосип.  

Сподіваюся, Аккорд-тур більше не буде так халатно підходити до організації турів. Гроші ж за це беруться не маленькі. Але тепер я не знаю, коли наступного разу поїду у подорож.  

 
Реклама
Отзывы о других турах