Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про подорож

"Друзяшки, пишу короткий позитивний відгук, бо апріорі пошуковик накидав негативних відгуків на keywords Наталія Никифоренко."

Відгук туриста Аккорд тур Yuliia S (Львів) на тур
Поїздка: 25 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Друзяшки, пишу короткий позитивний відгук, бо апріорі пошуковик накидав негативних відгуків на keywords Наталія Никифоренко.

Наталія Никифоренко - топовий керівник групи з відмінним емоційним інтелектом + безстрашний та завзятий оптиміст! Її бадьорість о 1:00 ночі /і це я вам чесно кажу, рєбятки / драйвить на черговому сюжетному повороті автобусного життя. Словом, можна забути про посмішку Кармен, бо з Наталією у вас буде більше нагод поржати чи подуркувати, та не дозволити дорослому життю витіснити з вас веселий вайб. Вона - мега професіонал, що миттєво розуміє групову динаміку і направду любить людей, а не просто за $ /повірте, друзяки /.  

-----

оффтоп. Аккорд Тур, шановні, зараз 2023 рік, а ви лідер ринку туристичних послуг в Україні. Якщо клієнт не на десктоп версії, то неможливо легко зарегатись + слід постійно зумити і скролити, тому подумайте про повний аудит вебсайту і адаптацію під мобільну версію. Плюс кидаю рендомну фотку з pexels, бо неохота шукати... І загалом зверніть увагу, що ці фотки, назви відгуку, відгук в 3-ох словах і тд. - це неякісний юзер ікспірієнс, бо не у всіх є бажання витрачати на відгук більше 5 хв. Клієнти з ІТшки, як і я, мабуть просто в шоці...  
Реклама
Відгуки про інші тури