Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок для душі!

"Моя п'ятиденна подорож по Італії та короткий візит у Будапешт залишаються однією з найнезабутніших пригод у моєму житті. За цей час я відвідала Флоренцію, Пізу, Рим та Венецію, і кожне місто залишило в мені незабутні враження."

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
ще
62
фото
Поїздка: 25 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція

Подорож розпочалася у Флоренції, де я відчула неповторну атмосферу мистецтва та культури. Вулички старого міста просто манять до прогулянок, і смакування традиційної італійської пасти на затишній терасі ресторану було справжнім задоволенням.

Наступна зупинка - Піза, знаменита своєю Падаючою вежею. Подивитися на цю інженерну чудесницю було дивовижно. Я відчула себе, наче у казці, коли стояла біля вежі, роблячи фото, щоб запам'ятати цей момент. Крім того, маленьке місто виявилося дуже миле та затишне, з вуличками, які просто кличуть до розгляду.

Потім ми вирушили до Риму, де я зустріла багато визначних пам'яток. Рим, з його величним Колізеєм та Ватиканом, переніс мене в часи давнини, де я змогла відчути могутність та велич Римської імперії. Місто було повне життя та енергії, з непереборним шармом Італії.

Наступний пункт нашого маршруту - Венеція. Величні канали, романтичні містечка та безліч мостиків створюють атмосферу, яка не залишить байдужим нікого. Прогулянка на гондолі через вузькі канали була просто неперевершеною. Чарівні вулички, сповнені незвичайних магазинчиків та кафе, дозволили мені відчути аутентичну атмосферу Венеції.

Але найбільш незабутнім моментом моєї подорожі був корабельний круїз у Будапешті. Вечір на річці Дунай з безліччю шампанського та неймовірним краєвидом міста вночі - це було щось неймовірне. Глянцеві води річки, які відбивали нічне освітлення будівель та мости, створювали магічну атмосферу. Цей круїз став окрасою всієї моєї подорожі, і я завжди буду згадувати його з посмішкою на обличчі.

Навіть два нічні переїзди в автобусі не змогли зіпсувати мої враження. Хоча вони були трохи втомливими, я була настільки збуджена та захоплена подорожжю, що енергія й задоволення від відвідування таких красивих місць перевищували будь-які незручності.

Загалом, ця п'ятиденна подорож по Італії та короткий візит у Будапешт були для мене незабутніми. Я відчула себе, наче героїня роману, яка досліджує неймовірні місця та насолоджується кожною хвилиною. Різноманітність культури, архітектури та кулінарних смаків, які я зустріла по ходу своєї подорожі, залишила в мені глибоке враження та бажання повернутися знову.

Кожне місто мало свою власну унікальну ауру, свою історію, яку я намагалася поглиблено дослідити. Від розкішної архітектури Риму до романтичних каналів Венеції, кожне місто пропонувало щось особливе. Я вдячна за цю незабутню подорож Аккорд Тур, за можливість відчути всю красу та магію. Це був великий дар, який я візьму з собою назавжди у своєму серці та пам'яті. Рекомендую кожному здійснити подібну подорож і відкрити для себе нові горизонти. Ці п'ять днів були повні пригод, емоцій та незабутніх моментів. Час пролетів швидко, але залишився яскравий слід у моєму серці.

Ця подорож була для мене справжньою втечею від повсякденності. Я забула про всі турботи і проблеми, віддавшись повністю радості і задоволенню.

Завдяки цій подорожі я зрозуміла, що найцінніше в подорожах - це не лише місця, які ти відвідуєш, але й люди, яких зустрічаєш по дорозі. Наша гід Марія, низький тобі уклін, завдяки тобі, ми побачили все що хотіли, незважаючи на деякі перешкоди ти зробила все можливе для нас. Тепер всі подорожі в Аккорд Тур тільки з тобою! Дякую тобі, що витримала нас та наші характери. Марія - ти неймовірна.
Реклама
Відгуки про інші тури