Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок під час війни

"Перезавантажили мозок завдяки цьому туру. Подивилися на світ де спокій та мир,а ще неймовірна архітектура. Завдяки автобусному туру ще й познайомилась з хорошими людьми "

Відгук туриста Аккорд тур lexus09 (КИЇВ) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 28 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Я в цей тур поїхала з дочкою, якій 7.5 років. Це її перша така тривала поїздка в автобусі. Все по порядку

Ми приїхали за добу до туру аби виспатися в дорогу. Обрали квитки на інтерсіті та готель у Львові. Зранку о 6:00 вже були на вокзалі у Львові.

Виїхали ми трохи з запізненням тому що виникло питання з однією жінкою-у неї виявився паспорт не біометричний та без візи.. тому ті 15 хв зіграли з нами дурний жарт: на кордоні 8 годин: - (, а для таких турів ці 15 хв важливі бо можна встигнути обігнати інші автобуси с туристами… але вже, як є. Пройшли кордон і переїзд до готелю ближче до Вроцлава (в Краків та Вроцлав ми не встигли заїхати із-за втраченого часу на кордоні). Поселились в хороший готель зі смачним сніданком. Переїзд в Дрезден ~ 200 км. В це місто я закохалась. Архітектура, інфраструктура - вражає. Прогулялись по історичним місцям з гідом. І через 1.5 годинки відправились в Саксонська Швейцарію. Те, що я там побачила - це міць природи. Дуже гарне місце + на шляху до нього можна побачити будиночки (як живуть місцеві).

Переїзд в готель на ночівлю~500 км. Ну, номер чистий, але сніданок: - (

Переїзд в Париж ~ 500 км

Враховуючи затори до підʼїзду в Париж ми приїхали ~ 16:00

Треба враховувати відстань. Тому в першу чергу ми пішли до красуні Ейфелевої вежі і повертаюсь до автобусу купили сувеніри. А ще відвідали екскурсію «Вогні нічного Парижу», тому побачили Париж різним. Відвідали квартал з високими будівлями-сучасні та красиві. Побачили Тріумфальну арку, зробили фото і поїхали дивилися, як красуня-вежа засвітиться. Це було дуже гарно.

Переїзд в готель. Номер дуже чистий та комфортний + смачний сніданок.

На слідуючий день можна було обрати Версаль або Лувр (чи два) але я з донькою поїхали в Діснейленд. Хоча на початку туру виявились складнощі і мені сказали, що навряд чи буде можливість туди попасти але нам вдалося: ми приєдналися до іншої групи, а назад підʼїхали на таксі до автобусу (нас забрали по дорозі). Дісней - туди треба їхати мінимум на 2 дні. Це казка. А Лувр і Версаль залишили на інший тур.

Переїзд в Люксембург та Франкфурт на Майні. Люксембург дуже красиве місто: сучасне але при цьому віє спокоєм та стабільністю. Погуляли по місту з екскурсією та випили кави. В Франкфурт на Майні ми гуляли самостійно бо хотіли зробити шопінг. Купили сувеніри та смаколики. Великий хаб = інтернаціональне місто.

Переїзд в готель в Празі. Номер чистий але скромний. Сніданок - є що обрати. Погуляли по Празі також самостійно бо не хотілось бігати «галопом по Європі» Історична частина - заворожує.

Переїзд в Україну. Кордон пройшли швидко.

1. Сподобались водії: професіонали своєї справи. Чистий автобус, водіння з дотримувань ПДР. Дякую

2. Оксана-гід: все організовано та сплановано. Це дуже сподобалось. Допомагали з усім на що були питання. Дякую

3. Група: весела компанія. познайомилась з приємними людьми. Але засмучують українці, які крадуть хліб та багети в сумки. Це коштує копійки але сором несете на всю Україну.

4. Перед тим, як їхати перевіряйте свої документи: хто їде з дітьми зробіть дозвіл на виїзд, перевірки дати паспортів чи є він біометричний, якщо ні то потрібна віза.

5. Беріть з собою: воду, снеки, горіхи, сухі супи, овочі/фрукти довгого зберігання. Не все можна брати для перетину кордону коли їдете туди. Не нехтуйте правилами: -) Були моменти, коли могли не встигнути купити запаси їжі.

6. Беріть фен. Не у всіх номерах він був.

7. Якщо ви вперше їдете в тур то рекомендую починати без нічних переїздів. Все таки вночі поспати та помитися - це плюс хороший настрій. Бо нічні переїзді - це не про помитися нормально та спати у кріслі автобуса. Думайте про те, що такі тури - на організованість та швидкість ;-)))

8. Перед тим, як їхати в міста-мрії то вивчайте інформацію які б місця хотіли відвідати та враховуйте час. Бо в Парижі наприклад дуже великі відстані між історичними місцями.

9. Діснейленд. Ми поїхали на цілий день але салюти не побачили до він ~ о 22:00 але все одно отримали багато емоцій. Дізнавайтеся відразу чи буде організовано туди поїздку бо ми навіть уже думали їхати самостійно бо обіцяла дитини. Тому ці моменти - врахуйте. Також пришвидшили собі час та відвідали більше атракціонів завдяки квиткам які давали можливість проходити без черги (на кожен атракціон - своя вартість) або ви купуєте вхідний квиток в який вже входять всі атракціони і стоїте в чергах і інколи вони дуже великі.

10. Беріть з запасом квитки в одну та іншу сторону: враховуйте затримки потягів та час на кордоні назад.

Наче все. Спогади залишаться на завжди. Дякую за ці 6 днів усім учасникам цього туру.

Бережіть себе. Слава Україні!

Інші відгуки lexus09

Реклама
Відгуки про інші тури