Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Веселі та невеселі пригоди невгамовних

"Про чотири ночі в Римі"

Відгук туриста Аккорд тур Лора (Чернівці) на тур
Поїздка: 19 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Люблю подорожувати, моя улюблена краіна - Італія, тому вибрала тур «Пригоди невгамовних...» і з нетерпінням чекала поіздки. Подорожую багато років, в основному з Аккордом, відвідала багато краін та отримала безліч позитивних емоцій.

Нажаль, цей тур мене дещо розчарував. Тому вперше пишу негативний відгук.

В програмі тура було чітко вказано: 4 ночі в Римі (на даний момент на сайті виправлено: 3 дні Римі). Насправді жодної ночі в Римі ми не ночували! А заселили нас в готель, який знаходиться на відстані 24 км від Риму на околиці містечка Помеція, у промзоні.

До Риму автобус нас возив тільки перший день, а інші дні треба було добиратись самим.

А здійснити це було дуууууже складно. Спочатку треба проїхати певну кількість зупинок автобусом, потім пересісти на електричку, далі - метро. Не всі наважились на таку пригоду. Хочу зауважити, що більшість людей в групі були старшого та, навіть, похилого віку. Не всі мали доступ до інтернету і не всі були готові до використання навігатора. Були і молоді люди, які чудом зорієнтувались (навіть навігатор був шокований маршрутом).

Комусь вдалось за якусь годину-півтори попасти до омріяного Риму, хтось блукав незнайомими станціями і витратив багато такого дорогоцінного під час подорожі часу. Самостійне повернення в готель теж додавало стресу.

Ще одна подія, яка варта уваги - це похід у супермаркет, до якого від готелю треба йти 2 км, під пекучим сонцем, 30 хвилин швидким кроком. Тротуарів нема, є узбіччя з некошеною травою, де бігають ящірки))) Це тепер смішно, а тоді було не дуже... Крім того по дорозі постійно «літали» фури та інший транспорт (про швидкість їзди італійців всім відомо).

Та якби нас оселили в Римі, навіть у найдешевшому готелі, то не було б цих всіх проблем.

Від керівника групи, Жирнової Юлії, часто чули відповіді: Це не входить в мої обов’язки. Ви не малі діти. Я не повинна вас водити за руку.

Категоричність, відсутність дипломатичності та поверхневе володіння інформацією керівником групи зовсім не додавало комфорту поїздці. Вперше стикнулась з таким ставленням до туристів. Зазвичай після закінчення туру підтримую дружні стосунки з гідом.

Багато факультативних екскурсій не відбулось. І не тому, що не було бажаючих, а тому, що так їх «розрекламувала» Юлія. Дуже хотілось відвідати Капрі. Відповідь: «Не сезон!». Не сезон для чого?

Для того, щоб побачити один з найкращих островів світу?

Екскурсія в Сорренто навіть не згадувалась. Відвідати галерею Уффіцці не вдалось - вихідний день. А що, Аккорд Тур не може так запланувати дату поїздки, щоб заїжджати у Флоренцію не в понеділок?

Хочеться закінчити свій відгук позитивом. Найяскравіші враження отримала в місті Тіволі, де була вперше. Вілла д‘Есте, занесена до Світової спадщини ЮНЕСКО, вражає своїми багаторівневими садами, неймовірними фонтанами, прохолодою, ароматами і звуками. Дуже раджу відвідати цю екскурсію.

На відвідування паласу та саду з 300-ма фонтанами виділилась всього 2 години, хоча в той день не було більше ніяких екскурсій. Дуже хотілось хоча б годинку насолодитись красою вілли та шумом води у фонтанах. Обов’язково ще повернусь у Tivolі!

Бажаю всім туристам цікавих та комфортних подорожей!

Сподіваюсь, що Аккорд Тур надаватиме туристам можливість цікаво та КОМФОРТНО подорожувати.

Інші відгуки Лора

Реклама
Відгуки про інші тури