Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний відпочинок

"Швейцарія ❤️❤️❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Яна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 04 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Хочу висловити подяку Accord tour за неймовірний автобусний тур “В гостях у Швейцарії», яку відвідала 4 червня на 8 днів. Планувала поіздку давно, ось нарешті збулася мрія, я завжди хотіла побувати в Швейцарії, а відвідала ще так багато гарних місць. Поіздка була дуже насичена та цікава, особливу вдячність хочу висловити керівнику групи (гіду) Владиславі Гаркаві, з нею я відчувала себе спокійно і могла запитати усе що потрібно. Також вдячна нашим неймовірним водіям, які зробили нашу поїздку безпечною, раніше дуже боялася автобусних турів, саме з причин безпеки поїздки, але після цього туру моя думка змінилася. Разом з нашою групою ми відвідали такі цікаві міста як Краків, Прага, Люцерн, Женеву, Брно, Лаутербрюнен, Обераммергау, Мюнхен, Цюрих, Інтерлакен, Зальцбург і інші цікаві міста, особисто від себе хочу відмітити екскурсію «Головне…. не поспішати», Рейнський водоспад це просто в саме серденько, «Бернський Оверланд і долина водоспадів» - у мене нема слів, до сих пір перед очима ці неймовірні краєвиди, дуже сподобалося містечко Обераммергау, ці будиночки це щось неймовірне, Замок Норванштайн теж раджу, раніше бачила його лише на картинках пазлів, а тепер побачила на власні очі.

Програма туру була дуже насичена, тому раджу усім хто любить постійний рух і за 8 днів я побачити даже богато міст. Ми ночували в дуже цікавих готелях, особливо сподобалося вид на гори, коли прокидаєшся і вдихаєш запах гір, настрій одразу стає краще, а день позитивніше.

Вдячна цій поїздці за нові знайомства, мені пощастило познайомитися з цікавими людьми і вірю, що ми ще не в одну поїздку поїдемо разом. Світлана, Наташа, Юля, Надя дякую вам чудову компанію і рада, що ви з’явилися в моєму житті.

Цей тур це щось неймовірне, хоч я вже приїхала, але відчуття до сих пір не відпускають️Дякую Accour Tour, до нових зустрічей
Реклама
Відгуки про інші тури