Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож за кордон

"Я навіть і уявити не могла, якими неймовірними будуть ці 8 днів. Часом здавалося- я в казці)"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (Олександрія) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 04 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 19 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Це мій перший виїзд за кордон, перша в житті подорож.

Я навіть і уявити не могла, якими неймовірними будуть ці 8 днів.

Що ж, почнемо по порядку…

 1 день: Проходження кордону зайняло 6 год. Але цей час можна гарно використати для знайомства з попутниками) подрімати, поснідати, адже виїзд був раненько – о 6.30 (весь час майже стояли біля заправки, там і кава, і їжа, і туалет)

Далі Польща - оглядова екскурсія Краковом. Довгий переїзд до Чехіі і заселення в гарний готель (4*) з чудовим краєвидом. (2 ночі провели тут)

 2 день: В Празі відвідали Старе місто і Карлів міст. Дуже гарно! В другій половині дня розпочався дощ і ми з дівчатами повернулися до готелю. Де теж непогано провели час.

 3 день: Переїзд в Німеччину. Відвідали маленькі заплутані вулички Мюнхена)

Далі селище Обераммергау. В роздрукованій програмі туру на нього виділено одне речення. А вражає чи не найбільш. Ну це якась казка - кожний будиночок то витвір мистецтва, цілі картини розміщуються на фасадах. Вітрини магазинів з сувенірами, як з добрих різдвяних фільмів. Квіти. Гори.

А далі замок Нойшванштайн, це щось неймовірне. Для відвідин всередині він був зачинений, але ми вдосталь помилувались ним з усіх сторін, і так як він розташований в горах, то краєвиди пречудові

Готель в Оксенгаузені теж класний. Не запам’ятала назву, але кімната велика на трьох і є все необхідне.

 4,5 день: А далі була країна - РАЙ Швейцарія. І я дуже рада, що тут ми провели 3 дні, адже подивитись є що. Ночували 2 ночі на краю Франції в невеличкому готелі.

Першим був Рейнський водоспад. Яка це сила, міць, краса… Жодне фото і відео вам цього не передасть.

Потім Цюрих, Женева - крім архітектури, міста вражають чистотою, питні фонтанчики на кожному кроці, так що не треба носити зайвий вантаж - пляшку з водою.

Екскурсія «Швейцарська Рів’єра»: Монтре - ми роздивились добре (Шильонський замок тільки зовні, прогулялись по набережній), навіть закупились продуктами в маркеті у вільний час.

Веве - був перекритий в зв’язку з фестивалем, тому не зупинялись, проїхали по місту, оглядаючи з автобуса. Побачили штаб-квартиру «Нестле»)

Лозанна – відвідали олімпійський парк, музей вже був зачинений. Ну а навкруги неповторна природа…

 6 день-це повний відпад) «Бернський Оберланд і долина водоспадів». Долина Лаутербруннен-> фунікулер - > потяг - > і ми на висоті близько 1600м. Засніжені вершини, які я бачу вперше в житті. Пейзажі просто неймовірні… На мій погляд це одна із екскурсій обов’язкова! до перегляду (разом з Рейнським водоспадом, Обераммергау і Гальштатом).

 День 7 - Австрія: Почну з готеля в якому ми прокинулися. Він розташований на висоті 1600 м. Нас супроводжували круті серпантини) Заселилися вночі. Навкруги нічого вже не бачили і коли вранці відкрили штори - то вид з вікна виявився просто казковий - гори, засніжені вершини) Сніданок був теж з видом на гори)

В цей день відвідали Зальцбург і долину Зальцкаммергут. Неймовірний Гальштат.

 8 день: Прокинулися в Чехії (готель 4*), відвідали Брно і нас чекав довгий переїзд додому.

Кордон минули швидко. Прибули до Львова в запланований час.

Хочу відмітити, що ВСІ готелі, в яких ми проживали були гарними, а сніданки ситними і різноманітними (шведські столи).

На рахунок обідів і вечерь хочу сказати, що завжди є можливість купити швиденько їжу типу сендвічів, круасанів, булок, йогуртів… Для того щоб посидіти в якомусь закладі часу не було, це тільки якщо ви не підете на екскурсію, то у вас буде вільний час. Тому краще продумати ваші перекуси наперед, враховуючи той факт, що холодильника в номері може не бути.

Автобус комфортний, фільми для перегляду в дорозі підібрані цікаві.

Ну і супроводжувала нас команда Професіоналів – ввічливі водії Ігор та Максим і керівник групи Влада: дуже приємна, спокійна і уважна дівчина, любе питання вона в змозі вирішити, завжди підкаже де краще, що краще, як краще.

Якось я випадково залишила в церкві телефон. А повернувшись за декілька хвилин його не знайшла. Подумки прощалася вже, але Влада швидко його відшукала, за що я дуууже вдячна.

Дякую Аккорд-тур! Ні на хвилину не пожалкувала, що обрала Вас.
Реклама
Відгуки про інші тури