Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні 8 днів - купа вражень та натхнення на нові подорожі

"Неймовірні враження , неперевершені емоції та величезний заряд позитиву- це тур від Аккорд тур - В гостях у Швейцарії "

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (Кропивницький) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 04 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Починалося все не так вже й безхмарно... Вибрали з подругами інший тур, купили білети у Львів, майже валізи зібрали - і тут новина - наш тур відмінили. Але менеджер Аккорд туру Денис запропонував нам саме цей тур - і ми не пошкодували.

Цей тур дуже насичений - тому готуйтеся до калейдоскопу вражень. Екскурсії чудовими містами змінюються неймовірними краєвидами - Альпійські луги, засніжені вершини, озера, старовинні замки - все це викликає бурхливі емоції, забуваєш про втому, вчишся робити все швидко, бо інакше прогавиш щось цікаве.

Часу катастрофічно не вистачає на багатьох локаціях. Іноді доводиться просто бігти до автобуса, щоб не затримувати групу. Наприклад, у селищі Обераммергау так хотілося затриматися хоча б ще на годинку, адже будиночки місцевих мешканців як музейні експонати. Але ніколи, бо попереду ще одна краса - замок Нойшванштайн. До речі, якщо спізнилися через пробки на дорогах, як ми, до автобуса нагору в замок - не засмучуйтеся. Туди можна піднятися пішки хвилин за 20, підьом не важкий - і воно того варте!

Взагалі в турі багато треба ходити (обов'язково зручне взуття), і довгі переїзди (до 5-5.5 годин - переїзд до готелю) - тому з собою в автобус комфортний одяг. Тим, хто звик до спокійного, розміреного відпочинку буде важкувато.

З додаткових екскурсій особливо вразив Рейнський водоспад - сила та міц потоків води вражає, його обов'язково треба відвідати. Бернський Оберланд і долина водоспадів, Озерний рай - долина Зальцкамергут - захоплюючі краєвиди. З міст особливо запам'ятався Мюнхен - але там так мало часу (побажання до організаторів - щось придумати з цим)

Особлива подяка керівнику нашої групи - Владиславі. Мила, привітна, усміхнена дівчина. Завдяки її професіоналізму та організаторським здібностям наш тур пройшов без жодного ексцесу чи неприємності. Також велика подяка водіям - Ігорю та Максиму, завдяки їм ми почувалися в безпеці навіть на серпантинах.

Готелі у турі всі сподобалися, особливо вразив вид з вікна у Австрії, сніданки смачні та насичені, кава - смакота. Не у всіх готелях були фени - враховуйте це. Як правило, заселення в готель пізнє, часу десь поісти обмаль - тому перекуси здебільшого в автобусі під час переїзду. Але не лякайтеся - наша Влада завжди показувала нам, де поповнити запас продуктів за приємними цінами. Холодильники теж не у всіх готелях - враховуйте, купуючи продукти наперед. Санітарні зупинки продумані, з цим проблем не виникало.

Дякуємо Аккорд тур, дякуємо Владислава Гаркава за незабутні враження.
Реклама
Відгуки про інші тури