Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всім привіт хочу залишити відгук про тур Веселка Карпат

"Йо! читайте нижче."

Відгук туриста Аккорд тур Шеріф (Хирів) на тур
Поїздка: 09 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 8 «
Всі лідери

Відгук на тур Веселка Карпат!

З чого почнемо, мабуть, з того, що три дні вашого життя, надзвичайно швидко пролетять, але вражень у вас буде вдосталь, щоб відчути себе гуцулом або одним цілим з природою.

1) Перший день був надзвичайно динамічний, ми прибули у Яремче звідки і починається наша мандрівка, там ми максимально занурились у враження, величі природи, яка нам показала справжній дух чи ба характер Прикарпаття. Водоспад, гори, ліси все це вас супроводжує у подорожі, а також визначні місця біля яких ви зможете зробити фото на пам'ять, а ще рекомендую скуштувати Банош традиційну страву гуцульської кухні.

Також в цей день ви скуштуєте гуцульські наливки і сири. А потім ми відправились в готель у свій номер, де було чисто і душе затишно, у нас біля вікна був струмочок і ліс це було дуже атмосферно.

2) Другий день розпочався з сніданку для команди мандрівників, який входив в ціну туру, це було дуже смачно і ситно, наголошую на слові ситно, тому що мандрували ми в Буковель, а там знаєте не до обіду. В Буковелі ми піднялись на висоту 1150 метрів, де навпроти нас постали пишні гори Говерла, Петрос і інші. Піднімались ми на підйомнику з якого краєвид був настільки дивовижним, що на деяку мить, ми думали, що все це намальовано, але ні це реальність.

А дальше нас чекала зупинка " Чарівна долина - Карпатська полонина", де ви також скуштуєте сири різних смаків, також поспіваєте і потанцюєте, а ще зможете піти до Мольфара, або в Ковальню, де зможете разом з майстром скувати собі сувенір.

В цьому турі ви насправді в першу чергу відпочивати будете як тілом, так і душею, другий день добігав кінця і ми направились в готель, але насправді хотілось ще і ще, смакувати цей край.

3) Третій день знову сніданок і знову ситно, дуже дякую, що піклувались про нас. А також виселення з номера, ми одразу відправились у Ворохта де побачили гуцульські церкви часів 18-19 століття, а ще ми відвідали музей "Тіні забутих предків", де знімались і жили головні герої і сам видатний режисер Параджанов, почули про зйомки цього фільму, і навколо фільму, про долі акторів і режисера, а ще про життя і традиції гуцульщини.

Це звісно не все, що було цього дня, але пропоную вам самим відчути це і звісно побачити, а ми сіли у наше комфортне авто і відправились додому, ми не сказали прощавай, ми сказали до зустрічі.

Підсумок: післясмак дуже п'янив, купу сувенірів, наливок і сирів я придбав, що до зараз дає мені смакувати емоціями від подорожі. Гід, Ілля Симоненко, дуже все чітко організував, а ще дуже цікаво і захопливо розказав про ці краї, завжди коли було питання, була і відповідь, видно що людина на своєму місці і звісно любить свою роботу.

Хочу подякувати і водію, досвідчений це дуже приємно.

Звісно хочу подякувати всім організаторам цього дійства, ви робите велику справу, наша культура вона колоритна і не всі знають родзинки різних регіонів, а ви насичуєте людей емоціями і знаннями свого рідного, дякую вам за це.

До зустрічі! ЙО!
Реклама
Відгуки про інші тури