Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про тур - Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

"Тур відвідала з 10-ти річною дочкою та компанією також мамою з дочукю 8-ми років. Якщо в двох словах нам будо весело, душевно, насичено, непросто але воно того варте, подорожі дають натхнення до життя та розвитку. "

Відгук туриста Аккорд тур Радіонова Ольга (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Пишу відгуки конструктивно по пунктам:

Автобус у нашому турі: чистий, водії чемні, кондіціонер працював, фільми, музика, зупинки кожні 3-4 години, краєвиди чудові)  

Керівник групи: Надія - супер професіонал, одна з кращих за мій досвід, цікаві розповіді, все організовано, відповіді чемні, турбота про групу, супроводження до супермаркетів та по городам які не входили в програму - а були імпровізованими по інтересам групи.

Готелі: 3 зірки, чисті, сніданки для дітей та дорослих покривали потреби десь краще (сири, ковбаси, омлети, фрукти, хлоп'я, булочки, печіво, тости, кава, чай, яйця -   розматя було). Єдий - транзитний готель у Франції запропонував каву, сік та меленькі круасани. В цілому, смачно, акуратно. В номерах було чисто. Деякі номери були маленькі але все дуже чисто та охайно. Рекомендую брати свої фени та засоби гігієни та уходу за волоссям. В номерах фени не мають потрібної мощності. З засобів тільки гель для душу.

Програма туру - екскурсії відповідають опису. Ви повині розуміти що програма насичена та проміжок часу на поїсти та зробити свої справи  - це година. Автобусний тур це енергія та враження.

Атмосфера: свобода, емоції, енергія, друзі, фото, смачна їжа в закладах, цікаві розповіді, прогулянки, насичено але з післясмаком - життя чудове!

Рекомендую цей тур тому що є можливість побачити декілька країн, обрату ту в якау захоченться повернутися для більш досканалого знайомства та занурення в історію.  

Подяка керівнику групи Надії за турботу та терпіння та водіям автобусу за професіоналізм та небайдужість, посмішки та допомогу з багажем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури