Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже цікавий досвід Вперше подорожувала автобусним туром

"В цілому тур залишив засобом масу позитивних вражень, за 10 днів об’їхали майже всю Європу і відвідали такі прекрасні місця. "

Відгук туриста Аккорд тур Михайленко Анастасія Василівна (Одеса) на тур
Поїздка: 17 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Тур добре продуманий. Міста, що були доступні в маршруті були дуже гарними, вразила Швейцарія, Альпи, долина водоспадів, містечко Інтерлакен. Наче це було в іншому світ. Надзвичайно! Барселона, звісно, як завжди привітно зустрічає. Але найбільші враження я отримала від Ніцци. Лазурове узбережжя просто зачаровує. Обов’язково сюди повернусь на відпочинок:) Ну і само собою, Монако. Приємно, що в турі є можливість відвідати князівство, це доводі цікавий досвід. Та і загалом, маршрут був прекрасним.

Стосовно організаційних питань, Надії дякуємо за терпіння. Розумію, що більшу частину проблем сворюють самі ж люди. І ті люди, які їдуть з вами можуть вам знатно вам зіпсувати настрій своїм «хочу», але тут питань немає. Надія прикладала максимум зусиль аби уладнати конфліктні ситуації.

Стосовно готелів. В цілому все було добре, а іноді навіть дуже добре, але Франція - це відверте дно. Ми зупинялись в двох готелях. Перший Ibis Styles Belford Centre, номера дуже маленькі, не було навіть де валізу розкрити, килими в номерах були вже знатно протерті, брудні, видно, що пилу там, мабуть, тона. На коридорах відверто брудно, валялось сміття. Зі сніданком ситуація була не краща, їжі не вистачило на всіх. Мабуть, ще причиною цього було, що люди, які були з нами в турі, переважно пенсіонери, просто згрібали все на тарілки собі і потім половину пакували в сумки і по факту крали їжу. Тому мабуть інші люди і були голодні. Тут таке. В цілому, враження від людей в турі були дуже змішані. Пенсіонери поводили себе на сніданках, наче вони їжі ніколи не бачили, крали все. Фрукти, йогурти, печиво Шановні пенсіонери, ви вже не в радянському союзі, досить красти все!!!!!

Але наступна ночівля в Франції була в Hotel “Kyriad Direct Arles”. Це просто жах, без матів неможливо висловити те, як до нас тут віднеслись.. Біля готелю просто валяюсь гори сміття, ну і звісно щурі… Стосовно номерів нічого нового, малі, темні, пильні, чутно, що в ньому палять. Але сніданком мене ще ніхто так не принижував. Всім накрили порціонно (нічого поганого в порційних сніданках не бачу), але це складно назвати було їжею. Я вірю, що французи снідають кавою з краусанами і наша звичка їсти на сніданок велику кількість клітковини, білків, та корисних жирів їм явно не зрозуміла. Але я впевнена, що п’ють вони смачну каву та не їдять пакетований круасан з терміном зберігання 12 місяців. Нам дали просто якусь пластмасову булочку, що не була ніяк запакована, який хімозний бісквіт з тонною цукру, один тост і пакетований сік. І вишня на торті, це навіть не склали на тарілку, все це просто лежало на серветці. Кава заварена в термосі. Це була не кава, навіть на Маккофе. Це була просто пилюка залита кип’ятком. Але навіть не це вбило. Вбило те, що там був шведський стіл, на якому були і яйця, і м’ясо і нормальна кавомашина є. Але коли люди почали йти шведського столу, бо те що нам дали було складно назвати сніданком навіть по франкським міркам, вони просто сказали, що це не для нас. Це для інших постояльців. Як це взагалі розуміти? Ми що свині? Як можна весь день витримати на купі вуглеводів? Просто один суцільний цукор. З урахуванням того, що ми ніде не зупиняємось на перекуси, це просто був жах. Але надалі, нащастя, таких скупердяїв як французи не було. Кругом були дуже гарні, повноцінні сніданки, гарний вибір продуктів. Наприклад в Польші, в Барселоні, в Італії і чого не очікувала, в Будапешті.

Хочу ще висловитись стосовно екскурсоводів. Наскільки важливо, коли людина горить своєю роботою, коли вона може цікаво розповісти. Якщо чесно, були екскурсоводи, яких я навіть не запам’ятала, от просто фізично навіть. Вони були якісь сірі і непомітні, те що вони розповідали було якось нецікаво, монотонно, наче з листочка. А тепер про хороше. Велике дякую за екскурсію Софії на горі Монтсеррат та Гауді. Її будо цікаво і приємно слухати. Людина яка вміє донести людям інформацію, щиро вдячна. А найбільшої похвали заслуговує пані Вероніка з екскурсії Ніца+Монако. Людина інтелігентна, кожне слово якої хочеться почути. Відкрита та приємна. Дуже дякую!
Реклама
Відгуки про інші тури