Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший автобусний тур без нічних переїздів

"що вас чекає в даному турі "

Відгук туриста Аккорд тур Lu Lu (КИЇВ) на тур
Поїздка: 10 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Мій перший автобусний тур без нічних переїздів. Насправді в готель ми потрапляли в два і навіть о п'ятій ранку. На кордоні туди чекали шість годин. Пропустили вечерю і сніданок в Іспанії щоб встигти на всі екскурсії. Це було некомфортно і дуже втомлювало. Автобус нам попався не мега зручний для таких дальніх переїздів. На водоспад Райнфаль екскурсію відмінили хоча набралося луже багато бажаючих. Екскурсія на 72 водоспади насправді на 2. Дуже мало часу щоб пройтися і прогулятися.

Море в Іспанії ще дуже холодне в цьому сезоні. З першого разу якщо брати декілька екскурсій за день дуже важко особливо з довгими переїздами. Не підказують де супермаркети і кафе хоча в турі лише сніданки. Реклама була тільки кафе в Барселоні. Також не розказують які цікаві місця можна відвідати в Лореті самостійно. Готель в Іспанії розташований близько до моря але дуже скромний аж гнітючий. Номер без балкона, незручні ліжка, прибирали лише один раз за тиждень перед днем від'їзду. Багато людей вимагали переселити в інший номер і ми не виключення. Інший номер теж був не ахті але хоч всім було окреме ліжко. Керівника групи проблеми з поселенням не турбували, лише продаж екскурсій.  

Дуже красиві міста але влітку дуже спекотно гуляти ними. На екскурсії по Барселоні ледь не зварилися в автобусі. На екскурсії на Фламенко бар в стилі барак і було дуже душно. Фунікулер на Монблан зовсім не оглядовий. Стоячі місця заходить багато людей. Некомфортно. Фото красиві зробити нереально.

Тобто можливо хто звик до автобусних турів і не помічає дискомфорт а бачить тільки плюси.

Про плюси)

Анімація на набережній крута і безкоштовна. Можна танцювати і повторювати рухи. Іспанці підспівують. Дуже колоритна атмосфера. Великий просторий пляж. Захід в море зразу глибина. Чисте і прозоре. З боків скелі і оглядові майданчики. Місто має старі будинки і вузенькі вулички. Колоритно. Багато супермаркетів і торгових точок. З картою можна знайти все що потрібно. Дуже зручно подорожувати в групі. Можна знайомитися і ділитися враженнями.

З відгуків нереально зрозуміти що тебе чекає. Тобто користі для туристів нуль тільки хвала персоналу.

Похвалити можу гіда Еву в Будапешті і в Зальцбургу дівчина молодець. Не подобалось коли гіди стояли в тіньочку і розповідали казки замість того щоб більше показати велике незнайоме місто. Слухати можна ютуб і читати вікіпедію.
Реклама
Відгуки про інші тури