Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгий відгук про коротку поїздку в Грецію

"Ця поїздка була як можливість трохи перепочити, набратись нових сил та вражень. Дякую керівнику Ірині Бернацькій за дружню атмосферу в групі, турботливе ставлення до туристів, а також водіям за професіоналізм. Докладніше про деталі туру - у відгуку."

Відгук туриста Аккорд тур Julia  (Одеса) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 24 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур У компанії з морем: Відпочинок на Егейському узбережжі

Звісно, мандрівка в Грецію з неймовірними краєвидами, теплим ласкавим морем та смачною кухнею залишає по собі чудові враження, проте на деяких її аспектах хочеться зупинитись детальніше, так що я трохи позанудствую)).

По-перше, дорога. Вона займає більше доби, досить втомлива. Я сподівалась, що ми скористаємось поромною переправою Орлівка-Ісакча, це дозволило би зекономити час та уникнути спілкування з неквапливими молдовськими прикордонниками. Але ж ні, довелось провести майже дві години в Джурджулештах, поки автобус протискувався по вибоїнах скрізь двокилометрову чергу бензовозів.

Нарешті, після 27 годин у дорозі, ми дістались до готелю Аthina в Неос-Пантелеймонасі. Зовні він виглядає досить мило, красива територія, хоча і розташований достатньо далеко від моря, в сільських закапелках. Але тіснота і умови в кімнатах виявились справжнім шоком. Тобто, якщо в кімнату з двома ліжками додатково запхати ще одне двоповерхове, то місця більше не вистачить ні для чого. Ні занести валізи, ні покласти, ні присісти. Санвузли такі самі затісні. Одні двері не зачиняються, інші не відчиняються. Ліжка незручні, спиш наче на голих пружинах. Взагалі відчуття, наче тебе поселили в дитячому таборі, а не в «гарному готелі на узбережжі», яким менеджерка Аккорду виправдовувала порівняно високу вартість цього туру. Власне, для пересвідчення, що готель ніяк не дотягує до заявлених 3*, достатньо продивитись відгуки про нього в Гугл-мапах, вони там майже виключно негативні та досить емоційні («трагічні кімнати» - визначення від польських туристів).

При такій якості житла хочеться якомога більше часу проводити поза ним, тобто, на екскурсіях. Я була на всіх 4 заявлених, та навіть влаштувала одну самостійну позапланову, тому розкажу про них докладніше.

Поїздка в Метеори – це неймовірні враження від суворої краси краєвидів та величі людського духу та віри, що збудувала ці монастирі на голих скелях. Дякую нашому гіду пані Наталії за змістовну екскурсію, ми отримали багато цікавої інформації та відповіді на наші численні питання.

Подорож на острів Скіатос – можна сказати, апофеоз всього туру, дійсно райський куточок. Драйву та веселощів плаванню на кораблику додала злагоджена і артистична робота дружної команди Elizabet Cruises, навіть залишила їм захоплений відгук в журналі.

А от поїздка на гору Олімп ніякого захоплення не викликала. Вона була значно скорочена порівняно з описом і звелась лише до короткого відвідування монастиря і туристичного села Палеос-Пантелеймонас, та навіть там ми побачили лише маленьку частку цікавинок, як з’ясувалось пізніше.

В першій половині дня від’їзду ми побували на екскурсії в Салоніках. Завдяки гіду Аресу вона виявилась достатньо цікавою, після неї він порадив нам самостійно оглянути деякі пам’ятки, побувати в музеях чи поплавати на кораблику вздовж узбережжя. Але на все про все нам було виділено лише півтори години, тому замість цього ми мали на хвилинку заглянути на ринок, щось поїсти, а потім бігти крос до місця збору по довгій розпеченій набережній. Незрозуміло, чому автобус без нас не міг повернутись за туристами, що не поїхали на екскурсію, натомість ми мусили тричі, замість одного разу, долати сто км дороги від готелю до Салонік.

Зворотній шлях виявився дещо …драматичним, але найголовніше, що ми встигли повернутись до комендантської години в Одесу. До речі, саме на зворотньому шляху раніше в поїздках завжди проводилось анкетування на предмет вражень від туру. Дивно, чому зникла така корисна практика. Власне, саме тому мені довелось витратити час і написати такий докладний відгук, щоби можна було виправити недоліки та наступним туристам в такому турі ніщо не заважало насолоджуватись прекрасною Грецією.
Реклама
Відгуки про інші тури