Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращій День народження!

"Пощастило з самого початку, з ідеальною погодою на кожен день. З найкращою групою і дуже професійним гідом Олею Біленькою та водіями Богданом і Романом. Ми ростались майже великою дружною родиною❤️❤️❤️"

Відгук туриста Аккорд тур Anna (Одеса) на тур
ще
62
фото
Поїздка: 28 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Як ти хочеш бачити свій тур, так і буде! Це була не забуття неділя суцільного щастя. Душа розвернулась на повну. Таке враження, що тебе помістили у друге століття. Краєвиди неймовірні, дихати не можливо було від цієї краси. Наш гід Айгюль була не тільки профі, вона робила ціле дійство. Це була якась вистава, ми закохались усі в цю історію і її знання! Ще ми побачили все що тільки можливо було в Ватикані з Ганною. Це взагалі майстер-психолог! Поки стояли в черзі, вона так майстерно нам давала інфу, що наш сміх було чути в Ватикані)). І ще багато було чудових вражень усюди, де ми були. Це треба бачити!!!

Окрема велика подяка нашому гіду Олі Біленької. Це просто ПРОФІ! Складно уявити тепер наступний тур без неї. І ще наші водіі Роман і Богдан. Вони асси. Автобус завжди був підготовлений під нас, вже прохолодний і прибраний. Щоб ми встигли на потяг, вони просто телепортувались!

Дуже вдячна Всесвіту і Аккорд тур за свою романтичну подорож, та незабутній День народження 1 липня у Римі.

А також, це мої нові враження, моє індивідуальне бачення світу, на основі фактів. Мої нові друзі з різних городів і мій найцінніший досвід! Найцінніший мій подарунок самої собі.

Мої 53 only forward
Реклама
Відгуки про інші тури