Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Як я НЕ потрапив в тур

"Все почалося дуже весело: менеджери Аккорда тиждень не могли забронювати подорож. Врешті-решт взагалі перестали відповідати. Прощавай, Аккорд. Шкода 10 років, проведених разом."

Відгук туриста Аккорд тур GAS (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Промінчики Монтенегро!

Висловити розчарування слів немає!  

Я військовослужбовець ЗСУ, з лютого 2022 вперше отримав шанс на відпустку. Вирішив із дружиною провести тиждень на Балканах. До кого звертатись навіть питання не стояло -   був же улюблений Аккорд. Як зазвичай, залишив заявку на сайті... Пройшло два дні - тиша. Вирішив зателефонувати. Відповіли - менеджер зв'яжеться. Пройшла доба - тиша. Рапорт на відпустку лежить не підписаний. Знов телефоную, пояснюю ситуацію, пишу в телеграмм - чат. Знову відповідь - менеджер зв'яжеться. Наступного дня нехто Юлія дійсно написала десь 3 речення за день в вайбері. в 17-50 останнім повідомленням було - "Програма висне. Скоро зброшу підтвердження... ". Більше в чаті її не було ані в той день, ані в наступний. Звернення телефонні, телеграмні були марні - "Інформація передана менеджеру. З вами зв'яжуться".  

Гори ти вогнем тепер, Аккорд-тур! Так спотворити 10-річну історію подорожей! Майже вся Європа була прокатана... Але цей випадок відвернув мене назавжди (як колись богато років тому подібна ситуація трапилась з Волей-Кабель у мене). Пройшло вже багато років,   і може в них вже все гаразд знову, але звертатись принципово не буду.

Виручив менеджер "Поїхали з нами". Все було оформлено за 20 хвилин.

Будте пильні!  
Реклама
Відгуки про інші тури