Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вісім країн за десять днів

"Автобусний тур - річ непроста і не для всіх. Я рада, що наважилася. Ми їхали компанією у чотири подруги і провели незабутні десять днів. "

Відгук туриста Аккорд тур Maria  (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 30 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Виїжджали ми зі Львова. Польські прикородонники "робили усе, що могли", тому прохід кордону забрав дванадцять годин. На жаль, кожна година виявилася важливою і ми розплачувалися за цей " братній подарунок" до кінця поїздки (пізнім заселенням у готелі, наприклад)

Наша керівниця групи, Надія Цвяк, виявилася справжнім профі: при в'їзді до кожної країни вона влаштовувала історичний екскурс від давнини до сучасності, пояснюючи культурні особливості сучасних європейців через причинно-наслідкові зв'язки з минулим. Крім того, Надія точно та чітко орієнтувала щодо кожного з організаційних питань і готова була відповісти на будь-які запитання. Наприклад, ми знали від неї, у яких готелях чим годують, на що сердяться і які компліменти для постояльців лишають. Що і де варто і не варто купувати. Де можна прогулятися в кожному з міст.  

У кожній країні ми мали екскурсії (окрім тих, що не встигли через поляків). У Іспанії було пречудово, ми всі збираємося повернутися туди, бажано у той же готель.

Як правильно зазначила мля подруга: "Недосипи і складнощі забудуться, а враження, пам'ять і фото лишаться"

Дякую!
Реклама
Відгуки про інші тури