Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш відпочинок 30 червня 2023

"Відпочинок на 100%"

Відгук туриста Аккорд тур O.hlushak (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 30 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Я в захваті від поїздки «Літня відпустка під іспанськими вітрилами»! Це був неймовірний відпочинок, і я ніколи не забуду всі ті пейзажі та міста, які я побачила.

Ми відвідали багато захоплюючих місць під час цієї поїздки. Люцерн, Інтерлакен та Берньский оберланд - всі ці місця залишили в мені незабутні враження. Швейцарія потрапила в саме серце і стала відкриттям для мене. Скоріше за все наступна поїздка буде саме у Швейцарію. Крім того, ми мали можливість здійснити додаткову екскурсію по Ліону. Це місто не було в програмі, але оскільки готель, в якому ми ночували був саме там, то керівник групи організувала екскурсію для нас.

Найяскравішими моментами для мене стали відвідування бодеги в Іспанії. Там ми мали можливість спробувати аутентичні іспанські вина, хамон, сири, оливки, турони та інші іспанські смаколик, що додало особливий колорит нашій подорожі.

Барселона - це місто, яке я завжди мріяла відвідати, і я була в захваті, коли змогла побачити творчість Гауді власними очима. Особливо незабутнім було перебування на його найдовшій лавці у світі - це було дивовижно!

А під час повернення додому ми мали унікальну можливість побачити чарівне південне узбережжя Франції, з екскурсіями в Ніцці та Монако, а також зупинкою в Мілані та на озері Комо.

Особливо хочу відзначити системну роботу керівника нашої групи, Надії Цвяк, - вона була дуже професійною та уважною, завжди піклувалася про наше комфортне перебування та зробила нашу подорож ще більш приємною.

Цінним, як на мене, було бронювання менеджерами хороших готелей. Оскільки відпочинок у дорозі – дуже важливий. У нас була можливість гарно виспатися і поснідати.

Серед усіх переваг можна виокремити один недолік нашої поїздки. В перший день поїздки ми проходили кордон 11 годин. Це було складно. Але цей мінус легко переважився всіма незабутніми моментами та враженнями, які я здобула під час подорожі.

Я вдячна за цю незабутню літню відпустку під іспанськими вітрилами організаторам та керівнику групи. Це був час, який переключив мене від війни, дозволив відпочити від тривог та наповнив спогади позитивними емоціями. Якщо ти хочеш активного відпочинку «галопом по Європі» з морем позитивних вражень, то я з радістю порекомендую цю подорож тобі!
Реклама
Відгуки про інші тури